مامانییییییی۹۷ مدیر عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 393 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 54 پست سلام آیا این تست من مثبت ی منفی واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇 1397/10/07 | 22:24 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانییییییی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 393 الهی عزیزم....خداروشکربابت نعمتش...میتونم بدونم مشکلتون چی بوده تو این ۵سال؟من سال اول که اقدامم وخب ... ناامید نباش من تنبلی تخمدان داشتم واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇
مامانییییییی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 393 هی بهانه میاره یا میگه خدا بخواد خودش میده اسپرمش 18 میلیون چند روز پیش از داد ولی نمیدونم چرا نمیش ... توکل کن بخدا گرمی هم زیاد ب شوهرت بده واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇
زریییییییییییی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 3410 توکل کن بخدا گرمی هم زیاد ب شوهرت بده امیدوارم به خداممنون گلم ❤چی بدم بهش ؟ همش مرغ میخوره فقط فقط برنج و مرغ در مدلهای مختلف 😐 به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
مامانییییییی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 393 امیدوارم به خدا ممنون گلم ❤ چی بدم بهش ؟ همش مرغ میخوره فقط فقط برنج و مرغ در مدلهای مختلف 😐 معجون درست کن همه مغزها با عسل قاطی کن بهش بده.خرما بهش بده .فقط سینه مرغ بهش بده واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇
زریییییییییییی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 3410 معجون درست کن همه مغزها با عسل قاطی کن بهش بده.خرما بهش بده .فقط سینه مرغ بهش بده مرسی گلم حتما 😍 به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
مامانییییییی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 393 مرسی گلم حتما 😍 خواهش دعا کن فردا میرم آزمایش +باشه.انشاالله توم ب این زودی مامان شی واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇
زریییییییییییی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 3410 خواهش دعا کن فردا میرم آزمایش +باشه.انشاالله توم ب این زودی مامان شی انشالله به حق اسم پاک حسین بارداری گلم ❤ به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
miyoooo عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 1794 ای جان مبارک مشکلتون چی بود ؟ من 3 ساله منتظرم شوهرم اسپرمش کمی ضعیف ولی دکتر نمیاد میگه خدا ... شوهرم تحرک اسپرم داشت خودم هم تنبلی داشتم .میکرو کردم باردار شدم خدایا شکرت بابت هدیه ات .
miyoooo عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 1794 مبارک باشه 😍😍 خدا رو شکر مشکلتون چی بود گلم ؟ تنبلی خودم داشتم .وتحرک اسپرم .ک ای یو ای جواب نداد میگرو کردم .ممنون عزیزززم انشالله ب زودی زود خودت مامانی بشی خدایا شکرت بابت هدیه ات .
زریییییییییییی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 3410 تنبلی خودم داشتم .وتحرک اسپرم .ک ای یو ای جواب نداد میگرو کردم .ممنون عزیزززم انشالله ب زودی زود خود ... ممنون گلم انشالله به سلامتی دنیا بیاد به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤