2777
2789
عنوان

نامزدم حساس

1322 بازدید | 23 پست

بچه ها کیا نامزدشون حساسه من نامزدم خیلی حساسه خیلی  رویه لباس پوشیدنم خیلی کم اما رو ارایشم خیلی زیاد وقتی کناره خودشم کلی به مو هام از میره به محض بیرون رفتنمون خودش موهاشو درست میکنه بیرون نیاد 

ما فعلا نمی تونیم عروسی کنیم واسه همین نامزدم خیلی اذییت میشه اصلا با مساعل جنسی  کاری ندارم  

خیلی حساسه شده دوس داره بیشتر پیشش باشم از اینکه مرده دیگه بغلم کنه خیلی اعصبانی میشه منو داداشم ۱۰ سال تفاوت سنی داریم ولی خیلی باهم خوبیم خیلی سر به سرم میزاره نامزدم ‌که پیشم باشه نمی زاره داداشم حتی  نگام کنه 😂

بچه کوچولو که بغل کنم هی میاد از جلوم رد میشه مظلوم نگا میکنه که برم بغلش کنم😍 

با مامانم که حرف میزنم اگر بهش بگم عشقم نامزدم خیلی مظلومانه نگام میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی😂😂

ببین استاتر احساسات خودتو و بذار کنار با منطق به قضیه نگاه کن اگر میبینی این حسادتی ک داره محدودت نمیکنه اذیتت نمیکنه شدید نیست ک هیلی ازارت بده ک خب هیچی نم نم کمش میتونی بکنی با محبت زیاد

اما اگر میبینی ریشه تو شکاکی و بدبینی داره باید ی فکر اساسی بکنی وگرنه زندگیت ب باد فنا میره

یک عدد ورزشکار😀💪💪💪💪 

اره اکثر نامزدا حساس هستن نامزد من دیروز عکسای آتلیه که تو تولد و عروسی فامیلا گرفتم رو نشونش دادم بهش برخورد که لباسات چرا کوتاهه و ارایش کردی گفتم اجازه میخواستم باید اونموقع هم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

والا من شوهرم کلا از همون اول دوست داشت همش تیپ بزنم 

به لبایام کاری نداشت کوتاه بلند یا جلوباز و جلو بسته چون با خودشم میرفتم خودش انتخاب میکرد

من عینکیم همیشه هم میگه لنز بذار آرایش کن موهاتو لخت کن یا فر کن بریز دورت 😁

کاملا طبیعیه. توجه رو بهش بیشتر کن و بعد عروسی کم کم خوب میشه. شوهرت توجه طلب هست. بچه اول نیس؟

البته ...

اگه بدبین هم هست باید بری پیش روانشناس مثلا میگه اونی که بهت نگاه کرد چیکارت داشت یا چرا به اون مرد اسنطوری نگاه کردی. یا داداشت بغلت میکنه فقط خسودی نمیکنه و نسبتهای ناروا هم میزنه. اینا خطرناکن و حتما باید بری مشاور چون بعد عروسی بدتر میشن. خیلی حواستو جمع کن.