2777
2789
عنوان

نامزدم حساس

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 23 پست

خخخ.درست میشه جوریکه هیچوقت نگات هم نمیکنع خخخ.ده دوازده سال دیگه

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
اره اکثر نامزدا حساس هستن نامزد من دیروز عکسای آتلیه که تو تولد و عروسی فامیلا گرفتم رو نشونش دادم ب ...

وای یاد نامزد خودم افتادم 

یه بار تو یه تولد مخلوط یه پیراهن بالای زانو ( تقریبا ۱ وجب شاید بیشتر ) پوشیده بودم به همراه جوراب شلواری البته 😉

وقتی بعد از مدتی اون عکس رو توگشیم دید باهام قهر کرد و دعوای بدی گرفت ☹😣 درصورتی که ما اصلا اونموقع باهم آشنا نبودیم اصلا😓 اصلا اون موقع باهاش آشنا نبودم چطور باید ازش اجازه میگرفتم ؟،😑 

تازه هنوزم هرجا میخوام برم مهمونی متلک میگه خواهشا ار اون لباسا نپوش فقط 😂

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها شلوغش نکنین..درست میشه..۲۲خیلیییی سن کمیه..مردها ۳۰سالگی عاقل میشن..استارتر نگران نباش بعد ی مدت خوب میشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
کاملا طبیعیه. توجه رو بهش بیشتر کن و بعد عروسی کم کم خوب میشه. شوهرت توجه طلب هست. بچه اول نیس؟ ...

نه فقط میگه چرا انقدر داداشت بغلت  میکنه راستم میگه انگار داداشم فقط میخواد حرصه نامزدم در بیاره جلو یه اون هی بغلم میکنه 

توجه طلب که بله خیلی زیاد 

به آخر هستش 

اما تا حالا نسبت نارونزده

نه فقط میگه چرا انقدر داداشت بغلت  میکنه راستم میگه انگار داداشم فقط میخواد حرصه نامزدم در بیار ...

خوب داداشتم از اون ور حسودیش میشه دیگه. کیف کن حسابی 😂😂😂 از این دوران حسابی لذت ببر.

خوب داداشتم از اون ور حسودیش میشه دیگه. کیف کن حسابی 😂😂😂 از این دوران حسابی لذت ببر.

😂😂😂😂اره اخه قبل نامزدیم با داداشم خیلی بیرون میرفتم واسه خریدام ۲۴ ساعته با داداشم اینورو اون ور بودم حالا با نفسم میرم 😍

شوهر منم حساسه ولی نه اینجوری...مثلا بهم میگه توی عروسیا لباس خیلی خیلی پوشیده بپوش.زیاد آرایش نکن.موهاتو درست نکن.نرقص  

من بعضی وقتا حرصم میگیره ولی مامانم میگه تازه عروسی کردید اینجوری سرت  حساسه یه خورده بگذره خوب میشه

البته فقط عروسیا حساسه وگرنه بیرون رفتنی با مانتو و آرایش ملایم می رم چیزی نمیگه  

وای یاد نامزد خودم افتادم  یه بار تو یه تولد مخلوط یه پیراهن بالای زانو ( تقریبا ۱ وجب شاید بی ...

😁😁😁😁😁والا تازه مال من مختلط نبود عکاس تو خونه روز تولدم عکس گرفت و چند تا هم تو آتلیه که بازم مردی و مذکری نبود میگه من نمیدونستم اینطور کوتاه میپوشیدی جوری افاده گرفت که مامانمم فهمید گف پسرم اونا رو خانمه انداخته ها یکم بخودش اومد ولی خیلی حساسه در کل

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده