2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از شوهرتونم جدایید؟

اره اون ی شهر. دیگه اس و من تو خونه مادر. شوهر  حتی اتاقم ندارم برا خودم 😔

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
دور از جونت عزیزم. از همسرت ناراحتی؟

همیشه دلمو میشکوند قهرمیکرد همیشه من باید کوتاه میومدم من باید میخندیدم تا بخندونمش همیشه مجبوربودم یکم التماسش کنم واسه چیزی که میخواستم.  اونم منه مغرور  دیگه خود واقعی مو فراموش کردم. امروز مجبورشدم خیلی التماسش کنم حرفایی زدم که دور ازشان م بود وای خدا یادم میاد دلم میخوادبمیرم . با اینحال گفتم بیخیال شوهرمه.خودمو زدم به اون راه. 

عضر که اومد خونه انگار با کلفتش داره برخوردمیکنه خیلی سردبود بیخیالی طی کردم ی نیم ساعت گذشت دیدم نه. فایده نداره. گفتمش چته؟چی شده؟ناراحتی؟ (بالبخند)

...

اما اون اخم تحویلم داد باصدای بم گفت چمه؟؟؟؟

یه تکون خوردم .

بعدش گفت چایی بیار . منم کتری گذاشتم روگاز دیگه یادم رفت وقتی یادم اومد بدو بدو اومدم دیدم خودش چایی رو دم کرده خندیدم نفس زنان گفتم اخ یادم رفت. گفت خفه شو فقط گم شو. منم دلم ترکید دفعه اولش نبودکه ازاینحرفا تحویلم میداد ولی منم طاقت نیاوردم و بهش گفتم 

یه چی ت می نازی من نمیدونم. !؟

همه مردم میرن کارمیکنن خسته ن فکرنکن فقط تو تنهایی ولی هیشکی مث تو نیست. میدونی چیه؟ازخودم بدم میاد خیلی ازخودم بدم میاد وقتی یادم می افته امروز چیا بهت گفتم. میدونی دقیقا ازکی؟؟ازوقتی اومدی و اینطورسردبرخوردکردی ازخودم متنفرشدم که اونحرفارو بت زدم. ولی عیب نداره برام شد درس عبرت که واسه محبت کردنم حدو مرز قایل بشم. 

از بی پولی ازمستاجری از لاغری از خونه نشینی و سفرنرفتن ازینکه نمیتونم وسایل کهنه مو عوض کنم ازگردن درد از ادمای پزو  ازحماقتام ازشوهربیخیالم از جیش کردن دخترم توخونه از خانواده شوهرم کلاازهمه چی خسته ام دارم افسرده میشم

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  
همیشه دلمو میشکوند قهرمیکرد همیشه من باید کوتاه میومدم من باید میخندیدم تا بخندونمش همیشه مجبوربودم ...

وای خدا صبرت بده عزیزم یکم رو خودت کار کنی قوی بشی مال منم همش تو قهر ونازه ولی خوشبختانه زبونش دراز نیس

بخدا دلم میخواد نباشم . بمیرم مگه چی از این دنیا کم میشه؟

واقعا ها منم همش ارزوی مرگ میکنم

کاش بجای اون دانشجوهای طفلی که کلی ارزو دلشتن من میمردم

کاش به جای اون بچه های مدرسه که اتیش گرفتن من کباب میشدم😭😭