2777
2789
عنوان

کاهش وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 75 پست
دخترا ببینین داداش سارا ۱۹۴قدشه باهاش آشنا بشین بعدش پوزشو بدین شوهرم دومتره خخخخخ

شوهر من دومتره هر جا میری نگاه میکنن فکر میکنم بیشتر از رو تعجبه البته خدایی خوشتیپم هست 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر من دومتره هر جا میری نگاه میکنن فکر میکنم بیشتر از رو تعجبه البته خدایی خوشتیپم هست 

آره قدبلندا خیلی تو چشن منم هروقت با داداشم میرم بیرون واسه اینکه دختری نگاش نکنه بازوشو محکم میگیرم به دخترا اخم میکنم    

یعنی میشه ؟ طاقت نخوردن ندارم تنها ایرادم اینه که گرسنه نمیشم فقط دوست دارم بخورم و خیلی هوس شیرین ...

چرا نشه بابا آدم یه پایه داشته باشه حله .منم اگه شیرینی جلوم باشه به خاطرش همه رو میزنم    

چرا نشه بابا آدم یه پایه داشته باشه حله .منم اگه شیرینی جلوم باشه به خاطرش همه رو میزنم   &nb ...

جلوم بودن که هیچی 

هوس میکنم و از اونجاییکه حسش نیست بزم بخرم و نمیتونم تا ۹ شب صبرکنم تا شوهرم اومدنی بخره پا میشم خودم درست میکنم و میخورم 

جلوم بودن که هیچی  هوس میکنم و از اونجاییکه حسش نیست بزم بخرم و نمیتونم تا ۹ شب صبرکنم تا شوهر ...

خب یه مدت وسایل شیرینی و کیک پزی رو از جلو دستت بردار . کدبانو بودنم دردسر داره  

😍😍😍😍😍 ولی وزن 😣😣😣😣😣

واااای وااااای نگو که دلم خونه ، بدبختی اینجاس که من فقط میدم به شکم ، خودشم نامزدم ، هی همسرم غر میزنه که من موقعی که گرفتمت مگه تو کمر باریک نبودی؟ این چه وضعته دقیقا عین زن حامله ای😑😑😑😭😭😭😭😢😢😢😢😢

مین شوکور چوک شوکور سنی بانا ورنع😎😍