2777
2789
عنوان

من جواب اینو چی بدم؟؟!

197 بازدید | 19 پست

سلام خانما،ما خونمون تو اداره شوهرمه، یکی دیگه از همکارای شوهرم هم تو خونه دیگه پیش ماست، فقط مادوتا خونواده تو اداره هستیم، زن همکار شوهرم خیییلی میاد خونمون، مشکلی ندارم با اینقضیه ولی وقتی میاد خیلی تو کارام دخالت میکنه، همش میگه اینوچرااینجورکردی اونو چرا اونجا گذاشتی،ناهار چی داری، و کلی سوالای دیگه، تا هم میاد شروع میکنه به قنداق کردن بچم، من خوشم نمیاد، حالا اینا به کنار، مشکلی که باهاش دارم اینه که مرتب میپرسه نرفتی خونه بابات؟(آخه خونشون یه شهر دیگست)، من جدیدا با داداشم قهرم به مامانمم گفتم فعلن فعلنا نمیام تا بعد عید، حالا آدم تو رودروایسی قرار میگیره نمیدونم چی جوابش بدم، بدبختی نمیشه به دروغم بهش بگم رفتم، چون ماشینامون تو یه محوطست میفهمه دروغ گفتم نرفتم، کسی میدونه من چی جوابش بدم؟

یه یا الله بگو برا خونه دار شدنم   خدا به هرچی که میخای برسوندت.

خب بگو به خاطر کار شوهرم نمیریم٬ راه هم دوره اذیت میشه بچم...

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍

اونسری گفتم نه نمیرم فعلا، گیر سه پیچ داده بود چرا نمیری،برو یه حالوهوایی عوض کن، آخه بگو به تو چه اینقد میپرسی، چرا بعضیا اینجورن 😫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووف منم یکی اینجوری داشتم یبار اومد داشتم سالاد شیرازی درست میکردم گفت خب حالا گوجه رو نصف کن بعد از سمت  لبه هاش خورد کن بعد از اونم پیاز رو خورد کن!!!!😐😐😐😐😐

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
خب بگو به خاطر کار شوهرم نمیریم٬ راه هم دوره اذیت میشه بچم...

شغل شوهرامون یکیه، میدونه میتونم برم آخر هفته ها

اونسری گفتم نه نمیرم فعلا، گیر سه پیچ داده بود چرا نمیری،برو یه حالوهوایی عوض کن، آخه بگو به تو چه ا ...

اخه به اون چه رطی داره اخه٬ اگه زیاد سوال پیچ کنه اهمیت نده٬ خب پرسیده٬ جوابشم شنیده دیگه چی میخواد اخه

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍

اگه پرسید بهش بگو چطور مگه؟؟؟

اگه دلیلشو گفت بگو نه فعلا نمیرم ...دیگه هم توجه نکن

یه چیزی هم سرهم کن بگو بدم میاد از دختر خالم(مثلا)

خیلی گیره خیلی سوال میپرسه و دخالت میکنه

تا متوجه بشه شخصیتت چطوره

[QUOTE=77999301]اووف منم یکی اینجوری داشتم یبار اومد داشتم سالاد شیرازی درست میکردم گفت خب حالا گوجه رو نصف کن بعد ا ...[/

از وقتی اومدم همسایشون شدم فقط یه بار رفتم خونشون، اون هررروز خونمه، تازه دقیقا موقع ناهار میاد، همیشه ما در حال خوردن ناهاریم باید اونو نگاه کنیم

[QUOTE=77999301]اووف منم یکی اینجوری داشتم یبار اومد داشتم سالاد شیرازی درست میکردم گفت خب حالا گوجه ...

خب بهش بگو عزیزم هر کسی برای خودش و زندگیش برنامه ریزی داره من شما که میای نمیتونم به کارام برسم بهتره بیشتر به زندگیمون برسیم و عصرها به هم سر بزنیم.یه روز من میام یه روز شما

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
[QUOTE=77999301]اووف منم یکی اینجوری داشتم یبار اومد داشتم سالاد شیرازی درست میکردم گفت خب حالا گوجه ...

وای اینکه خیلی بدهههه، موقع ناهار، اییییش  

بگو هوا سرده فعلا نميرم از طرفي مادرم سرما خورده ميرم بچه مريض ميشه

خخخخ، طرفا ما زیاد سرد نیست، خوش بحالتون کاش ما هم برف داشتیم!

من باشم بهونه میارم راهش نمیدم دوبار راه ندی دیگه کمتر پیا  نهایت ناراحت شه

یه جوریه، خیلی تورودوایسی ام چون شوهرش همکار شوهرمه