2821
2789
عنوان

جوش مجلسی😍

183 بازدید | 18 پست

وسط پیشونی مثل هندیاااا شدم😂😂امشبم داریم میریم مهمونی

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

😂😂😂😂😂

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

مبارکه

سلام

میلی گلد ۱۰ سوت طلا میده:

milli-vr1wc

ویپاد بانگ پاسارگاد۷۵ تومن بابت ثبت نام میده بی چون و چرا:

2VZHXL

سرمایه گذاری اسنپ ۵ سوت طلا:

ajduUzaBR

توکنیکو ۵ سوت طلا میده:

p5qt4vx

صراف ۱۰۰ تومن هدیه میده:

DMWX6

ملّی گلد ۱۰ سوت میده

MG5jWTjbs8iG

برای گرفتن هدیه ها باید حتما کد معرف رو وارد کنید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کانسیلر فول کاور

ندارم 😂اصلا کرم نمیزنم وقتی میزنم انگار ملات کشیدم رو صورتم

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

مبارکهسلام میلی گلد ۱۰ سوت طلا میده: milli-vr1wc ویپاد بانگ پاسارگاد۷۵ تومن بابت ثبت نام میده بی ...

چ مسخره. تو تاپیک بدون اجازه تبلیغ میکنی بس کن دیگه.

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خمیر دندون بزار روش بزار دو سه ساعتی بمونه اگه فرصت داری البته

چند بار خمیر دندون گذاشتم قبلا رو جوشام خوب نشده بد تر قرمز شده

طفلک داداش منم بد جوشی رو دماغش زده داره میره مهمونی فردا یادم اومد یه ساعت پیش بهش گفتم خوشحالم که ...

ای بابا😂برو از دلش در بیار یخ بذار رو جوشش

خیر مقدم بگو بهش😂😂😂

آبجیم میگه روش اسم بذار

بذار جسی😂😂

کرم پودر نه ....... کانسیلر ، قبلش پرایمر بزن که خوب بشینه رو صورتت

کانسیلر داشتم آبجیم برداشت برد برا خودش

واقعا؟فک میکردم خوب باشه

2824
2823
2791
2779
2792