2777
2789
عنوان

کسایی ک مشکل دارید و میخایید زندگیتون خوب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 75 پست

میسه واضحتر بگی چیکاررکردی سوره هارو خوندی فوت کردی سمتش؟؟

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اما چیزی ک معجززه کرد سوره مزمل سه بار و سوره یس هفت تا مبین داره هر بار بهش رسیدی ب آب فوت میکنی ...

تا چند روز باید بخونیم 

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
و اما چیزی ک معجززه کرد سوره مزمل سه بار و سوره یس هفت تا مبین داره هر بار بهش رسیدی ب آب فوت میکنی ...

ما قندمون تموم شده میشه رو شکر انجام بدم😊

حسین اقا هستم🙌                                           سوال درباره برنامه نویسی  داشتید در خدمتم میتونید از طریق ایدی تلگرا م مطرح کنیدfallah8766
سوره یس هفت تا آیه داره ک با مبین تموم میشه ب اونا ک رسیدی فوت کن به قند یا آب نیتم بکن

بعد اب یا قندو بدیم به شوهر؟؟؟

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست
میسه واضحتر بگی چیکاررکردی سوره هارو خوندی فوت کردی سمتش؟؟

عزیزم من همسرم پیشم نبود ک فوت کنم سمتش

فوت کردم ب یه قند و نیت هم کردم همزمان وقتی اومد همه قندارو شربت کردم دادم بهش 

به پیج اینستام سر بزنید سفارش بدید براتون انجام میدم ☺️ @golden.handmades

روزی رو میبینم خانوما دارند شوهرشون رو فوت میکنند😆

حسین اقا هستم🙌                                           سوال درباره برنامه نویسی  داشتید در خدمتم میتونید از طریق ایدی تلگرا م مطرح کنیدfallah8766

روی کل قندون فوت کنیم جواب میده؟ یا باید یدونه باشه؟؟

تا چند روز باید بخونیم 

چهل روز 

ولی خییییلی زود تر نتیجه میگیری

من هییچی جز طلاق نمیدیدم توو رابطم سه روز بعد خوندن از این رو ب اون رو شد شوهرم

به پیج اینستام سر بزنید سفارش بدید براتون انجام میدم ☺️ @golden.handmades