2777
2789

معجزه زندگیم 😍😍

اگر شما هم دوست دارید زندگیتون شیرین تر بشه بخونید 

همه رو‌تایپ کردم کم کم میزارم ک حوصله کنید بخونیدد

غر هم نزنید لطفا با تچکرر

دررر ضمن راز معجزه رو نمیگم اووول کار‌ میخام صفحات بره جلو تا خیلیا بخونن و یاد بگیرن همون جوری ک من یاد گرفتم

اولل توضیح میدم شرایط زندگیم چطوری بود و چطوری شد

به پیج اینستام سر بزنید سفارش بدید براتون انجام میدم ☺️ @golden.handmades

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سپاس 

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست
یا خدا میخوای خیز برداری برا پر بازدید شدن🤣🤣🤣🤣

🤣🤣 میخام همه استفاده کنن واقعا 

خیلیا مشکل دارن اگ یکمش حل شه خدا رو شکر میکنم

اول بگم منو همسرم دوساله عقد کردیم یه مدتم هست ک همخونه شدیم ولی مراسم عروسی اصلی رو نگرفتیم هنوز

شوهر من خیلی ادم مودب و مهربونیه و منطقی اما از همون روز اول ازدواج اگ عصبی میشد قابل کنترل نبود واقعااا و حرفشو باید انجام میدادم منم یکمی لجباز 😬خلاصه ک دعوا زیاد داشتیم سر موضوعات الکیی

یدونه هم خاهر شوهر ورپریده دارم خیییلی سوسه میومد و کرم میریخت هر سری میدیدمش یه داستان داشت چرت و پرت زیاد میگف منم سکووت میکردم میگفتم بزا خودش بفهمه هر چی جوابشو بدم بدتر میشه گاااهی اوقات شوهرم جوابشو میداد امما گاهی اصلا متوجه نمیشد طعنه هاشو

گلم هرچند صفحه تکس میزاری 

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

تز تز بگو

چه زشت!!!یه معجزه ای هم یاد بگیرین که ملت رو مسخره خودتون نکنین!!!

پااااندا،خودتی؟چه بداخلاق شدی😬

دوستای مهربونم لطف کنید برای سلامتی کامل مادرم یه صلوات بفرستین،خدایا هممونو عاقبت به خیر کن

خب

چه زشت!!!یه معجزه ای هم یاد بگیرین که ملت رو مسخره خودتون نکنین!!!

ملت مسخره نکردم میخام افراد بیشتری بخونن

برا من ک فرق نداره از قبل همه رو تایپ کردم 😐😐