2777
2789
عنوان

کسایی ک مشکل دارید و میخایید زندگیتون خوب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 75 پست

چند روز پیش سر یه موضوع فوق العاده چرت ک به شوهرم گف برگشت بهم گفت بیا بریم جدا شیم توافقی 🤔🤔 اصلا موضوع مهمی نبود ک اینو بگه قهر کرد هر چی بهش پیام دادم زنگ زدم جواب نداد زنگ زدم مامانش گفتم اینجوری شده و متوجه شدم ک توو این مدت مامان و خاهرش پرش میکردن 😏😏 دیگ خاهرش شد اتیییش بیار معرررکه

به پیج اینستام سر بزنید سفارش بدید براتون انجام میدم ☺️ @golden.handmades

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ملت مسخره نکردم میخام افراد بیشتری بخونن برا من ک فرق نداره از قبل همه رو تایپ کردم 😐😐

خب پس چیکار کنیم الکی حرف بزنیم بره تو پربازدیدا

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

امان از خواهرشوهر مادرشوهر بدخواه  نمیگن زندگیه پسر خودمونم هست اووووف

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست
خب عزیزان خواهشا کسی غیر از استارتر مطلبی نذاره

اخه خودشم نمیزاره که میخاد بره تو پربازدیدا گل من

قهر ما چند روز طول کشید منم هیی دنبالش بودم ک اشتی کنم اما بلاکم کرد 😐هررر کاری کردم محل نداد فقط میگف طلاق حتی فهمیدم رفته پیش وکیل میگف حتی برا کارا طلاق نمیخام ببینمت

تا اینکه من شروع کردم انجام یه کاری (همون که معجزه کرد 😉) دو روز بعد این قضیه ک من هر روز اون کارو میکردم زنگ زد و آشتی کرد

بقیش؟

قهر ما چند روز طول کشید منم هیی دنبالش بودم ک اشتی کنم اما بلاکم کرد 😐هررر کاری کردم محل نداد فقط م ...

دقمون دادی

چیکار کردی 

بوگوووووو

حالا نوبت من بود ناززز کردم حسابی و چند تا شرط گذاشتم همرو قبول کرد خودش ب زبون اورد نصف مشکلات ما مقصرش خاهرمه

بعد با مامان و باباش با گل و شیرینی اومدن خونمون و قرار عروسی گذاشتن و کللی ام از بابام عذر خواست