2777
2789
عنوان

کسایی ک مشکل دارید و میخایید زندگیتون خوب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 75 پست
عزیزم من همسرم پیشم نبود ک فوت کنم سمتش فوت کردم ب یه قند و نیت هم کردم همزمان وقتی اومد همه قندارو ...

چندبار دادی بهش؟؟

همون لحظه باید بدی به خوردش؟؟

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست
روی کل قندون فوت کنیم جواب میده؟ یا باید یدونه باشه؟؟

خب کل قندونو ک نمییدی بخوره 🤣🤣 هر روز رو یکی فوت کن بده بخوره

به پیج اینستام سر بزنید سفارش بدید براتون انجام میدم ☺️ @golden.handmades

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا چرا اینجوری میکنن  بخدا عقده پر‌ بازدید شدن ندارم فقط میخام افراد بیشتری بخونن و استفاده ...

بی خیال خواهر شما بوگو 

نیش دوست ازنیش عقرب بدترهست پس بزن عقرب که دردت کمترهست 
چندبار دادی بهش؟؟ همون لحظه باید بدی به خوردش؟؟

میگم ک من همرو خوندم بعد چهار روز دادم بهش 

الانم میخونم میزارم کنار هر وقت بیاد بهش میدم

چهل روز  ولی خییییلی زود تر نتیجه میگیری من هییچی جز طلاق نمیدیدم توو رابطم سه روز بعد خوندن ...

بعده چهل روز قندو بدیم بخوره؟

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست
فقط اب یا قند ؟

چیزای ترش نباشه

ترجیحا یه خوردنی شیرین باشه 

و اینکه پخته نشه بعد دعا 

مثثثللاا ب شکر اگ میخونی اون شکرو نریز تو مایع کیک بزار تو فر به خود کیک بخون 

میفهمی چی میگم ؟؟

خب کل قندونو ک نمییدی بخوره 🤣🤣 هر روز رو یکی فوت کن بده بخوره

خب میخوره بالاخره دیگه همم که مهمونی چیزی اومد بخوره طرفم باشه همش 😆😆

بعده چهل روز قندو بدیم بخوره؟

در اسرع وقت بده بخور

اگه دوروز یه بار میبینش دو روز یه بار بده بخوره اگ هروز هست هر روز بهش بده

در اسرع وقت بده بخور اگه دوروز یه بار میبینش دو روز یه بار بده بخوره اگ هروز هست هر روز بهش بده

رو پلو  بخونم جواب میده؟؟

چیزای ترش نباشه ترجیحا یه خوردنی شیرین باشه  و اینکه پخته نشه بعد دعا  مثثثللاا ب شکر ا ...

اها متوجه شدم

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍