عزیزم وقتی اینطوری میشه حواستو جم کن سه بار بگو یاعلی یاعلی یاعلی ناخوداگاه بیدار میشی میشینی سرجات
خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
اصطلاحا بهش میگن بختک ولی جن و روح و این چیزا نیست عزیز از نظر علمی تعبیر دیگه ای داره . یکی بخاطر نوع خوابیدنت هستش رو کمر نخواب . به راست یا چپ بخواب . از نظر علمی به این حالت خواب و بیداری میگن مغز و ذهنت زودتر از جسمت بیدار میشه برای همین درک میکنی و میفهمی ولی نمیتونی حرکت کنی . برای من این اتفاق زیاد میفهمه من که عادت کردم بهش نگران نباش خونسرد باش . بعد یه دقیقه مغز و بدنت باهم هماهنگ میشن بیدار میشی کامل
تنش عصبی یا استرس درونی اگه داری از بین ببر خودتو آروم کن . بعد شبها قبل خواب یه لیوان آب بخور . به پهلو حتما بخواب . تا خسته نشدی و خوابت نمیاد هم تو رختخواب نرو که بزور بخوابی . هرموقع هم همچین اتفاقی دوباره افتاد خونسرد باش بگو الان بیدار میشم و ...
من اوایل میترسیدم بعد تمرین کردم که اروم باشم و نترسم الان وقتی اینجوری میشم اصلا احساس خفگی یا ترسی ندارم عین ادمی هستم که فقط اروم دراز کشیده نمیتونه تکون بخوره بعد با خودمم حرف میزنم :) تازه دارم تمرین میکنم وقتی اینجوری میشم بتونم آگاهانه برم تو رویاهام و خوابهام بچرخم تفریح کنم خخخخ