2777
2789
عنوان

بچه ها کمک، عروووسی!!!

1766 بازدید | 81 پست

سلام به همگی. بچه ها شدیدا به همفکریتون نیاز دارم. بذارید اول کل شرایطو بگم بعد سوالامو بپرسم. ما میخوایم عروسی بگیریم و تاریخش برامون مهم نیست (عجله ندارم)، تعداد مهمونا زیر 120 نفره، ترجیحمون مراسم مختلط هست، هیچ دختری دورم نیست که اطلاعاتی بهم بده. نه خواهر دارم نه خاله و دخترخاله نه دختردایی نه دختر عمو، با دختر عمه هامم ارتباطی ندارم، کلا هیچی از این مراسما بلد نیستم کسیم ندارم یادم بده، درحقم خواهری کنید کمکم کنید   میدونم گرونترین چیز تو عروسی هزینه محل برگزاریه، به نظرتون اگر یه ویلا یا باغ نقلی اجاره کنم هزینش کمتر میشه یا باغ تالار؟ بعد اینکه اول مکان رو باید انتخاب کنم یا اول تشریفات رو؟ اصلا انتخاب تشریفات لازمه؟ محل برگزاریمونم ترجیحا کرج ولی کلا غرب تهران، کرج، شهریار، اندیشه، احمدآباد مستوفی، چیتگر، وردآورد، گرم دره هم میتونیم و فرقی نداره فقط سمت غرب باشه (ما خودمون کرجیم، از خود کرج برام فرق نمیکنه از فردیس تا مهرشهر، کمال آباد، قزل حصار هرجا اصلا فرق نمیکنه، اگر جای نسبتا موجه و قیمت مناسبی میشناسید بهم معرفی کنید). دی جی ارزونتر درمیاد یا گروه موسیقی؟ برای آتلیه اگر فیلم عروسی نخوام فقط عکس باشه بده؟ دسته گل مصنوعی ارزونتره یا طبیعی؟ زیادی نمیخوایم خرج کنیم برای مراسم چون هردو کم سنیم و شوهرم هیییچ پشتوانه ای نداره بنابراین نمیشه تمام پولمونو بدیم برای یه شب عروسی. ارایشگاه و لباس و عکسو جای خوب میرم چون این سه تا برام مهمه و این سه تا میمونه برام ولی محل برگزاری رو دنبال جای ارزونم. هرپبشنهادی دارید بهم بدید واقعااا ممنونتون میشم، شوهرم میگه تو هتل یه شام بدیم میگم خب آرزوی لباس عروس پوشیدن میمونه رو دلم، مامانم میگه کلااا مراسم نگیرید میگم اخه منم دلم یه مهمونی نقلی میخواد یه موزیکی یه عکسی چهارنفرو دعوت کنم... خلاصه میخوام در حد یه مهمونی بسیار نقلی برگزار کنم. کمکم کنید لطفا  

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 

عروسیت به نظر مجلل میاد کههه 😲😲😲

به نظر منم رو تالارت زیاد مانور نده غذا هم یه رقم کافیه آرایشگاه و لباس و آتلیه مهم تره ... مبارکت باشه 😘

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول مکان و انتخاب کن دختر خوب.....

فیلم عروسی م خیلی مهمه نباشه حیفه ....

لباسو میتونی دست دوم از مزونا اجاره کنی خیلی ارزون تر تموم میشه.....ی کانال داشتم مزون عروس مروارید بود تو کرج....حیف ادرسشو گم کردم....

@جانانم2    

اخخخییییی😍😍😍😍

چه خووووبببب 

لباس عروس اجاره کن میخوای مناسب در بیاد تن پوش اول نگیر که ارزون تره 

دست گلم طبیعی خوشگل تره ولی فک کنم گردن بشه خواهرم دست گل طبیعی گرفت امسال 150 شد تازه قبل از عید بود ارزون تر بود 

دی جی ارزون تر در میاد و اینکه فک کنم تالار ارزون تره 

عکسم به تظرم 10 تا بسه میتونی عکاس گزارشی بگیری تا ازتون عکس بگیره خیلی جالب نیشه اینجوری هزینشم کمتر از اتلیه در میاد 

💚💜You and me together, nothing is better
عروسیت به نظر مجلل میاد کههه 😲😲😲 به نظر منم رو تالارت زیاد مانور نده غذا هم یه رقم کافیه آرایشگا ...

جدی مجلله؟ بخدا اگر میشد تو خونه بابام میگرفتم... مرسی عزیزم. پس همون یه مدلو میدم. قربونت برم  

کناردریا بگیرید هزینه ایم نداره خیلیم باکلاسه مثل این خارجیا

خیلییی دوست دارم ولی اونجوری قد پول تالار باید خونه اجاره کنم برای مهمونا...

اول مکان و انتخاب کن دختر خوب..... فیلم عروسی م خیلی مهمه نباشه حیفه .... لباسو میتونی دست دوم از ...

مرسی عزیزم. قربووونت برم اره آدرسشو بلدم کانالشم دارم. یاد دست دوم نبودم، اینم پیشنهاد خوبیه. ممنونتم گلم

جدی مجلله؟ بخدا اگر میشد تو خونه بابام میگرفتم... مرسی عزیزم. پس همون یه مدلو میدم. قربونت برم   ...

خدا نکنه گلم .... میوه و شیرینی هم ارزون ولی شیک باشه.

دی جی ولی یه دیجی خوب انتخاب کن که آبروتو نبره ❤

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

تالار بهتره عزیزم چون برای پذیرایی خودشون پرسنل دارن و راحتین دیگه.موسیقی فقط دی جی.دسته گل هم طبیعی بگیر ولی بگو گل بی کیفیت و معمولی میخوای اینجور گلا عمرشون ی روزه هس و ارزون درمیاد . فیلم هم که حتما بگیر 

صبح یکى از روزهاى آوریل کـه هیچ تفاوتى با روزهاى دیگر نداشت ناگهان به‌چیزی‌ پى بردم. من با ریسک هدر دادن زندگی‌ام  روبرو بودم. متوجه شدم که روزها یکى پس از دیگرى مى گذرد. از خودم پرسیدم؛ امّا من از زندگى چه مى خواهم؟ خب، مى خواهم شاد باشـم. امّا هـرگـز بـه اینکه چه چیزى مرا خوشحال مى کرد فکر نکرده بـودم. من افسـرده یا گرفتار بحران میانسالى نبـودم امّا از دل مردگى رنج مى بردم. کتاب پروژه شادى اثر گرچین رابین
اخخخییییی😍😍😍😍 چه خووووبببب  لباس عروس اجاره کن میخوای مناسب در بیاد تن پوش اول نگیر که ار ...

مرسیییی... اره باید برم سرچ کنم ببینم تن پوش دوم تمیز چی پیدا میشه، اگر گل طبیعی گرونتر بیفته مصنوعی میگیرم تو خونمم بذارمش. ا پس دی جی حدسم درست بود. تالار یعنی از اجاره ویلا ارزونتره؟ عکاس گزارشی چجوریه؟

مرسیییی... اره باید برم سرچ کنم ببینم تن پوش دوم تمیز چی پیدا میشه، اگر گل طبیعی گرونتر بیفته مصنوعی ...

کلا تالار باشه بهتره چون پذیرایی و اشپزی و شستن ظرفا و همه با خودشونه 

احاره ویلا باز باید اشپز بگیرین 

میزو صندلی و اجازه ظرف و همه اینا هست که جالبم شاید نشه خیلی مدیرت قوی میخواد 

یه عکاس بگیر اون شب ازتون عکس بگیرع مثلا میتونی اگه وقتت یکم اضافه اومد با همسرت بری جنگا یا دریا یا یه جای دیدنی و عکس بندازی چون دوربینه کیفیتشم خوبه از طرفیم به اندازه اتلیه گرون در نمیاد 

من اینجا میشنلسم اما کرج نمیشنلسم کسیو اگه اینستا داری همونجا.میتونی.پیدا کنی احتمالا چنتا عکاسی هم بپرس ببین شبی چقد میگیذن 

عروسی خواهرم یه شب اوند 150 گرفت 500 تا عکس گرفت خیلی خاطره انگیز بود 

خواهرم با ساق دوشاش عکس گرفت تو تالاز با مهمونل و ما 

خودما هم با هم کلی عکس گرفتیم 

خیلی به صرفه هست 

💚💜You and me together, nothing is better
فیلمم بگیر از عروسیت حیفه یادگاری میمونه  فک کردی با چه اهنگی میخوای برقصی?? جهازت امادست؟&nb ...

دوست دارم ولی اگر گرون بشه سختمه... نه اصلا به هیچی فکر نکردم. جهازم بین مامانم با شوهرم حرفه، شوهرمینا رسم دارن خودشون جهاز بدن، مامان منم میگه ما جهاز میدیم. هیچکاری نکردم... اومدیم خونه بخریم یهو کشید بالا...