2777
2789
عنوان

بچه ها کمک، عروووسی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 81 پست
مرسیییی... اره باید برم سرچ کنم ببینم تن پوش دوم تمیز چی پیدا میشه، اگر گل طبیعی گرونتر بیفته مصنوعی ...

تن پوش دومم یکم گرونه کلا اگه دنبال تن پوش نبلشی خیلی برات مناسب تر در میاد 

هیکلت چجوریه؟

💚💜You and me together, nothing is better
خدا نکنه گلم .... میوه و شیرینی هم ارزون ولی شیک باشه. دی جی ولی یه دیجی خوب انتخاب کن که آبروتو نب ...

مرسی عزیزم، بله حتما، باید بگردم چون هیچکسو تو این زمینه ها نمیشناسم... میترسم خرابکاری کنم

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلم اخه سلیقه ایه یکم. من که خودم کلیپ عروسی دوس ندارم هم بخاطر هزینش هم اینکه واقعا برام جالب نیست. اینو حذف کن

گل طبیعی بخر لازم نیست خیلی اساسی باشه گل ساده سفید و شیک باشه لازم نیست رز باشه حتما

ماشینو گل نزن (من خودم دوس ندارم)

ارایش عروسو میتونی بگی عروس نیستی تا یه ارایش ساده بکننت هم شب عروسی قیافت عجیب غریب نمیشه هم خیلی ارزون میشه بگو عروسی داداشته آرایش خوب و مدل موی خوب میخوای.

ناخوناتو کار نکن لاک ساده بزن هزینه اینم حذف کن

50 تا عکس نگیر تعداد عکساتو کم کن. خواستی آلبون نخر فعلا

موهاتو رنگ نکن

کفش ساده و راحت بپوش برای عروسیت.

به جای تشریفات برو محلهای برگزاری ازدواج آسان

راستی لباس عروسو تن دوم یا سوم کرایه کن که ارزونتره

فک کنم دی جی ارزونتر از گروه موسیقی باشه

مهمونات کم باشن زیر 120 تا خوبه. شام ساده باشه کیک و اینا نخر

حتماااا بگیر اما ساده و آبرومندانه. شامتونم مهم باشه خوب باشه اما لازم نیست ریخت و پاش کنین

فعلا اینا به ذهنم میرسه

دوست دارم ولی اگر گرون بشه سختمه... نه اصلا به هیچی فکر نکردم. جهازم بین مامانم با شوهرم حرفه، شوهرم ...

سریع تر بگیرین چون نزدیک عید بشه بدتر بالا میرع 

جهازم اگه مامانت بده خیلی به نفعتونه به هر حال شما اول راهین بیشتر بهتون فشار میاد مخصوصا که همسرت پشتوانه نداره 

راستی امروز با شوهزم میخوایم بریم یخچالو تلویزیون ببینیم و طلا انتخاب کنیم پدرشوهرم گفت به شوهرم موقع ظهر برین انتخاب کنین😍

تالار بهتره عزیزم چون برای پذیرایی خودشون پرسنل دارن و راحتین دیگه.موسیقی فقط دی جی.دسته گل هم طبیعی ...

ا یعنی تالار دیگه نیاز به تشریفات نداره؟ چه خوووب مرسیییی گلم

ميخواين برين بعد مراسم خونتون؟

اگه اره حتما جشن بگير تو تالار و لباس عروس بپوش ب حرف مامانت نكن. بعدم الان همه چي معمولا با تالاره، شام و تشريفات و دي جي

گل هم طبيعي بگير هم برا دسته گل. هم ماشين عروس. هم سفره عقد

راستی من چنتا مدل دست گل دارم فک نکنم خیلی گرون در بیاد طبیعی 

و اینکع میتونی تاجتو با دست گلت ست کنیا 

اینم جالبه من خودم دوس دارم 

اینا چون زیاد توش رز نیست ارزون تر در میاد

ا یعنی تالار دیگه نیاز به تشریفات نداره؟ چه خوووب مرسیییی گلم

نه دیگه البته توی مشهد اینطوریه که تالار که میگیری خدمات مثل پذیرایی با خود تالاره فقط میوه و شیرینی رو خودت باید بخری ببری .شام هم خود تالار منو داره انتخاب میکنی 

صبح یکى از روزهاى آوریل کـه هیچ تفاوتى با روزهاى دیگر نداشت ناگهان به‌چیزی‌ پى بردم. من با ریسک هدر دادن زندگی‌ام  روبرو بودم. متوجه شدم که روزها یکى پس از دیگرى مى گذرد. از خودم پرسیدم؛ امّا من از زندگى چه مى خواهم؟ خب، مى خواهم شاد باشـم. امّا هـرگـز بـه اینکه چه چیزى مرا خوشحال مى کرد فکر نکرده بـودم. من افسـرده یا گرفتار بحران میانسالى نبـودم امّا از دل مردگى رنج مى بردم. کتاب پروژه شادى اثر گرچین رابین
کلا تالار باشه بهتره چون پذیرایی و اشپزی و شستن ظرفا و همه با خودشونه  احاره ویلا باز باید اشپ ...

راست میگیا اصلا به این کرایه صندلی و ظرف و اینا فکر نکرده بودم... خیلی دردسر میشه... پس همون تالار بهتره کم دردسر تره. چقدر قیمت مناسب و خوووب اتفاقا چندتا عکاس خوب سراغ دارم که خودشون دلی کار میکنن و آتلیه ندارن، اینجور باشه یکیشونو خبر میکنم برای عکس... مرسی از پیشنهادت

دی جی هم خود تالار داره 

صبح یکى از روزهاى آوریل کـه هیچ تفاوتى با روزهاى دیگر نداشت ناگهان به‌چیزی‌ پى بردم. من با ریسک هدر دادن زندگی‌ام  روبرو بودم. متوجه شدم که روزها یکى پس از دیگرى مى گذرد. از خودم پرسیدم؛ امّا من از زندگى چه مى خواهم؟ خب، مى خواهم شاد باشـم. امّا هـرگـز بـه اینکه چه چیزى مرا خوشحال مى کرد فکر نکرده بـودم. من افسـرده یا گرفتار بحران میانسالى نبـودم امّا از دل مردگى رنج مى بردم. کتاب پروژه شادى اثر گرچین رابین
تن پوش دومم یکم گرونه کلا اگه دنبال تن پوش نبلشی خیلی برات مناسب تر در میاد  هیکلت چجوریه؟

من خیلی سخت برام لباس پیدا میشه چون قدم 148 سانته و فوق العاااااده ریز نقشم 

راست میگیا اصلا به این کرایه صندلی و ظرف و اینا فکر نکرده بودم... خیلی دردسر میشه... پس همون تالار ب ...

اینجوری خوبه 

سعی کن بیشتر دنبال عکاسایی باشی که اتلیه ندارن چون منصف ترن 

خواهش میشهههه 

راستی مگه منزل پدرشوهرت نبود؟ 

نمیشه اونجا برین؟

گلم اخه سلیقه ایه یکم. من که خودم کلیپ عروسی دوس ندارم هم بخاطر هزینش هم اینکه واقعا برام جالب نیست. ...

وااای مهربووون کلیییی مرسی بسیار کامل و جامع بود، خیلیاشو خوشم اومد واقعا ممنون. حتما استفاده میکنم

دسته گلتواگه برات مهمه ومیخوای نگهش داری بنظرم بروگل لمسی بگیر دسته شون کن وبایه ربان وچهارتابرگ دسته گلتودرست کن من براخودم درست کردم کلاشد۴۵تومن همینومیخواستم بدم‌درست کنن دوبرابرمیشدبرام،لمسی عین طبیعیه ولی هیچوقت خراب نمیشه درواقع مصنوعیه عین گل طبیعی.تالاربگیرکه هم هزینه ش کمتره هم خودشون پذیرایی میکنن تازه خیلیاشون خودشون دی جی هم دارن،لباستو اجاره کن تن پوش دوم به بعدکه ارزونتردربیاد،فیلم حتمابگیراتلیه خوبیم برو،اگه ماشین عروستم خودت بتونی تزیین کنی عالی میشه

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚