2777
2789

اره امكانش هست 

حتما ازمايش بده خيالت راحت شه

من همينطوري بودم اهميت ندادم فكر نميكردم باردار باشم سقط شد

پسر من ، خوشگل مامان ،  خيلي خيلي خوشحالم كه تو رو دارم و هر روز عاشقانه تو بغلم لمست ميكنم 🤱👩‍👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لانه گزینی چی هس من نمیدونم

لانه گزینی مرحله ای بسیار مهم و حیاتی از بارداری بوده و در واقع نقطه آغاز زندگی رحمی به شمار می روداین مرحله به دنبال لقاح تخمک و اسپرم در یکی از لوله های فالوپ صورت می گیرد. نطفه برای اولین بار جهت دریافت اکسیژن و مواد غذایی خود را به دیواره داخلی رحم می چسباند و از این ناحیه به بدن مادر متصل می شود. این امر منجر به بروز خونریزی خفیفی از دیواره رحم می شود که خونریزی لانه گزینی نطفه نام دارد.

گل پسرم ۱۴/۴/۹۹...اومد بغلم  ...خدایا خودت مراقب دوتا پسرام باش  
شما هم مرتب لکه بینی داشتی

من به خونريزي افتادم حتي فكر ميكردم پريود شدم با تاخير  جاريم مجبورم كرد رفتم ازمايش دادم ديدم باردارم 

دو سه هفته هم امپول زدم نموند

سعي كن اگه ميتوني تا مطمئن نشدي كار سنگين اصلا نكن

پسر من ، خوشگل مامان ،  خيلي خيلي خوشحالم كه تو رو دارم و هر روز عاشقانه تو بغلم لمست ميكنم 🤱👩‍👦
لانه گزینی مرحله ای بسیار مهم و حیاتی از بارداری بوده و در واقع نقطه آغاز زندگی رحمی به شمار می رود ...

خیلی  خیلی ممنونم بابت توضیح کاملی که دادین

خدایا چنان کن سر انجام کار    تو خشنود باشی و ما رستگار