2777
2789
عنوان

زنهای قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 73 پست
عزیزم شرمنده ولی این ضعفه نه قدرت. باید بایستی و حقتو از شوهرت بگیری. سکوت و دم نزدن و ... ضعفه

عزیزم وقتی گرفتن حقم در برابر از دست دادن دخترم باشه صد در صد سوختن حقم رو قبول میکنم  

الحمدالله رب العالمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه سکوت کردم ۵ سال تمام در حقم ظلم کردن .بهم تهمت زدن .شبی نشد که اشکمو در نیارن و بخوابم ولی هیچ ...

من کشیدم ولی گاهی اوقات ادم کاری از دستش بر نمیاد مجبور به سکوتی و صبری که من معنیشو نمیفهمم

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

دوستای عزیزم اینکه زیر بار حرف زور و شوهر بد برین اسمش قوی بودن نیست. قوی بودن یعنی روی پای خودت وایستی، یعنی اگر کسی اذیتت میکنه از زندگیت حذفش کنی و حتی باهاش بجنگی.‌قوی بودن یعنی تمام تلاشت رو بکنی به چیزی که میخوای برسی با هر سختی که شده نه اینکه یه آدم توسری خور و ساکت و مظلوم باشی

چهارسال خارج کشور درس خوندن . دور از خانواده و تک و تنها. 

ماشینت تو راه وان تبریز خراب شه تو برف.

سه سال نازایی داشته باشی و بجنگی تا یه نی نی بیاد تو دلت.

خانواده شوهر هم تا دلشون میخواد اذیت میکنن اما شوهر رو تو مشتم دارم.

کافیه ؟؟؟؟البته پدرم هنوزم میگه لوسی

نهال خانوم مامانی عاشقته
من کشیدم ولی گاهی اوقات ادم کاری از دستش بر نمیاد مجبور به سکوتی و صبری که من معنیشو نمیفهمم

صبور باشی که یروزی خدا جواب بده ! امید تمام این سالهای من

ما کوچیکا خدامون بزرگه...
به قول همه از اون ور بوم افتادم ..اعتماد به نفس پیدا کردم ولی چه فایده گذشته رو نمیتونم فراموش کنم چ ...

کم‌کم با گذشته ات کنار میایی و هی مرور نمیکنی 

باور کن خودم هم این مسیر رو رفته ام و دیده ام که میشه

گذشته قرار نیست فراموش بشه

قراره برای آینده ی بهتر راهنما بشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

چهارسال خارج کشور درس خوندن . دور از خانواده و تک و تنها.  ماشینت تو راه وان تبریز خراب شه تو ...

افرین به تو که واقعا تونستی کنار بیای با شرایطتت یا حداقل جنگیدی.

نمیتونم هر وقت هر کاری میکنم بررعکس میشه جایی که باید جواب بدم ساکتم و جایی که باید ساکت باشم شلوغش ...

خوب اینم بگم باید برای خودت بکنی عادت رفتاری ..منم از حرف زدن هام ناراحت بودم ...مرتب ب خودم در هر شرایطی میگفتم فقط شنونده باش ...روی ذهن نیمه هوشیار تاثیر گذاشت و یادم میماند ک حرف نزنم و شد عادت رفتاری ..بعد ی عمر آدم نمیتونه بعد عوض شه باید تمرین کنی 

بنظر من تمام زنها قوی هستند حتی دخترهای. لوس تو شرایطی قرار میگیرن و تحمل یا دفاع و... که باورت نمیشه 

مخصوصا ازدواج با مردهای ایرانی 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
کم‌کم با گذشته ات کنار میایی و هی مرور نمیکنی  باور کن خودم هم این مسیر رو رفته ام و دیده ا ...

چکار کنم اروم بشم؟ ارامش ندارم گوله اتیشم