خودمو خیلی قوی نمیدونم
ولی اتفاقی برام افتاد ک حالت ترسم از جنس مخالف ریخت
من از نوجونی (نمیدونم چرا اینجوری بودم)از جنس مذکر بدم میومد ذهنیتم بد بود ب هیچ عنوان با مردی هم کلام نمیشدم
گذشت تا اینکه ی روز تو دانشگاه (به زحمت۲۰ساله بودم🙈)یکی از آقایون به شدت جلف وچشم چرون کلاسمون داشت با کسی توی حیاط دانشگاه صحبت میکرد ما از جلوش رد شدیم (فوق العاده از مردای اینجوری بدم میات فقط براش سر تکون دادم جای سلام)دویتم بش سلام کرد یهو گفت خانم فلانی و خانم بهمانی وایسید کارتون دارم
اومد رو سرمون و هرچی لایق خودش بود بارمون کرد (قضیه از این قرار بود که آقا میخواست همایش بگیره وکمک دست نداشت یکی رو فرستاده بود سر کلاس ک صحبت کنه با بچه ها وهمون موقع من ودوستم بیرون بودیم بچه ها هم گفته بودن ما همکاری نمیکنیم نتیجهاینکه دق ودلیشو سرما دراورد)شروع کرد دادو بیداد کردن شاید ۴۰نفر تو اون قسمت بودن همه برگشتن نگاهمون کردن و واسه اولین بار در تمام زندگیم بود ک ی بی تربیت بی نزاکت فاسد رو میشستم چنان جوابشو دادم ک التماس میکرد تروخدا بریم سر کلاس فلان صحبت کنیم 😂😂😂😂اینجا زشته
منم بش گفتم وقتی حدود خودتو نمیدونی و سر دو تا خانم تو محوطه دانشگاه دادوبیداد میکنی و تهمت میزنی بهشون همین جا جوابتو میدم ک تا عمر داری ما رو با دخترایی ک باهاشون بودی مقایسه نکنی 😂😂😂😂😂مرده بود ها
گفت من سمت فلانی گوشیمو پرت کردم چیزی بم نگفت (یکی از ده ها دوست دخترش😏)گفتم اون بی شخصیته گوشیتو سمت من پرت کنی میشکنمش
در تمام این مدت دوستم اینجوری بود 😓😫😫😲😱😱😱😱😱😱😱
از اون روز به بعد شهامت دفاع از خودمو پیدا کردم و قوی ار شدم واقعا همه ب ی همچین موقعیتایی احتیاج دارن تا بتونن عیارشونو بسنجن و قوی شن
خیلی پرحرفی کردم استارتر جان ببخشید 😩🙈🙊🙊🙊