2777
2789
عنوان

زنهای قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 73 پست
پدرم حتی باهام نیومد خونه بگیره. پول داد گفت خودت برو پیدا کن.  نمی دونم اما خیلی سختیا کشیدم ...

قرار نبود بیاد 

منم یه شب تو‌فرودگاه خوابیدم 

میفهممت

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین به تو که واقعا تونستی کنار بیای با شرایطتت یا حداقل جنگیدی.

ممنون ... اما قوی نیستم . گاهی واقعا از درماندگی گریه کردم اونجا. گاهی تو مطب دکتر شکستم. 

نهال خانوم مامانی عاشقته
چکار کنم اروم بشم؟ ارامش ندارم گوله اتیشم

آرامش یهو نمیاد 

اهل کتاب خوندن هستی ؟

اول باید یاد بگیری خودت رو دوست بداری

همین خودت که الان هستی رو 

خودت رو بی عرضه یا مقصر ندون 

کتاب زنان و غلبه بر فکر و خیال برای من خیلی مفید بود

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

قرار نبود بیاد  منم یه شب تو‌فرودگاه خوابیدم  میفهممت

من تا خود فرودکاه فک میکردم میاد. خخخخ 

نه من رفتم هتل. سه روز اونجا بودم بعد خونه پیدا کردم.

نهال خانوم مامانی عاشقته

خودمو خیلی قوی نمیدونم 

ولی اتفاقی برام افتاد ک حالت ترسم از جنس مخالف ریخت 

من از نوجونی (نمیدونم چرا اینجوری بودم)از جنس مذکر بدم میومد ذهنیتم بد بود ب هیچ عنوان با مردی هم کلام نمیشدم 

گذشت تا اینکه ی روز تو دانشگاه (به زحمت۲۰ساله بودم🙈)یکی از آقایون به شدت جلف وچشم چرون کلاسمون داشت با کسی توی حیاط دانشگاه صحبت میکرد ما از جلوش رد شدیم (فوق العاده از مردای اینجوری بدم میات فقط براش سر تکون دادم جای سلام)دویتم بش سلام کرد یهو گفت خانم فلانی و خانم بهمانی وایسید کارتون دارم 

اومد رو سرمون و هرچی لایق خودش بود بارمون کرد (قضیه از این قرار بود که آقا میخواست همایش بگیره وکمک دست نداشت یکی رو فرستاده بود سر کلاس ک صحبت کنه با بچه ها وهمون موقع من ودوستم بیرون بودیم بچه ها هم گفته بودن ما همکاری نمیکنیم نتیجه‌اینکه دق ودلیشو سرما دراورد)شروع کرد دادو بیداد کردن شاید ۴۰نفر تو اون قسمت بودن همه برگشتن نگاهمون کردن و واسه اولین بار در تمام زندگیم بود ک ی بی تربیت بی نزاکت فاسد رو میشستم چنان جوابشو دادم ک التماس میکرد تروخدا بریم سر کلاس فلان صحبت کنیم 😂😂😂😂اینجا زشته 

منم بش گفتم وقتی حدود خودتو نمیدونی و سر دو تا خانم تو محوطه دانشگاه دادوبیداد میکنی و تهمت میزنی بهشون همین جا جوابتو میدم ک تا عمر داری ما رو با دخترایی ک باهاشون بودی مقایسه نکنی 😂😂😂😂😂مرده بود ها 

گفت من سمت فلانی گوشیمو پرت کردم چیزی بم نگفت (یکی از ده ها دوست دخترش😏)گفتم اون بی شخصیته گوشیتو سمت من پرت کنی میشکنمش 

در تمام این مدت دوستم اینجوری بود 😓😫😫😲😱😱😱😱😱😱😱

از اون روز به بعد شهامت دفاع از خودمو پیدا کردم و قوی ار شدم واقعا همه ب ی همچین موقعیتایی احتیاج دارن تا بتونن عیارشونو بسنجن و قوی شن

خیلی پرحرفی کردم استارتر جان  ببخشید 😩🙈🙊🙊🙊

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
آرامش یهو نمیاد  اهل کتاب خوندن هستی ؟ اول باید یاد بگیری خودت رو دوست بداری همین خودت که ال ...

خیلی وقته کتاب نخوندم ولی دنبال کتابی بودم که بهترم کنه .ممنونم

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

گاهی یه اتفاق باعثمیشه آدم بفهمه قویه.

پدرم همیشه میگه زندگی آدما رو عوض میکنه. میگه دختری بود زمان جنگ که از خون دماغ میترسید اما بعدش خودش با دستای خودش تکه های برادرشو جمع کرد و کفن کرد. 

نهال خانوم مامانی عاشقته
خودمو خیلی قوی نمیدونم  ولی اتفاقی برام افتاد ک حالت ترسم از جنس مخالف ریخت  من از نوجون ...

تجربه ی خوبی بود چون مشابهش برام اتفاق افتاد و من سکوت کردم .یروز کلاسمون کنسل شد و من منتظر نامزدم بودم تا بیاد دنبالم ‌فقط از دخترای کلاس من بودم .یکی از همکلاسی های پسرمون که داشت با گروهی از پسرهای کلاس میرفتن خونه هاشون به من نگاه کرد گفت واستادی که کلاس تشکیل بشه .منم گفتم نه!گفت تو غلط کردی ! من هیچی نتونستم بهش بگم .پیش اون همه ادم بهم بی احترامی کرد

[QUOTE=77820285]ممنون ... اما قوی نیستم . گاهی واقعا از درماندگی گریه کردم اونجا. گاهی تو مطب دکتر شکستم. [/QUOTE

خوشحال باش که برمیگردی به گذشته به خودت افتخار میکنی که از پس همه چی براومدی

تجربه ی خوبی بود چون مشابهش برام اتفاق افتاد و من سکوت کردم .یروز کلاسمون کنسل شد و من منتظر نامزدم ...

چقدر شبیه منی 

منم همینم از خودم بدم میاد گاهی که اینقدر بی عرضه ام البته من بیشتر خانوادم رو مقصر میدونم چون اینجوری تربیتم کردن از بچگی هر وقت کسی چیزی بهمون میگفت میگفتن ولش کن چیزی نگو بده 

وزن شروع 

اگه مشکلت تو برخورد با ادماس فک کنم اول باید یاد بگیری بلند صحبت کنی و سرتو بالا بگیری.با مخاطبت ک حرف میزنی تو چشماش نگاه کن و سرت رو زیر نندازه.اگه سختته اول با اطرافیان نزدیکت شروع کن.

چقدر شبیه منی  منم همینم از خودم بدم میاد گاهی که اینقدر بی عرضه ام البته من بیشتر خانوادم رو ...

منم خانواده رو مقصر دونستم چون اینجوری تربیتم کردن .حالا که میخوام از خودم دفاع کنم اونا میگن تو عوض شدی چرا اینجوری میکنی .با مردم سر جنگ داری

اگه مشکلت تو برخورد با ادماس فک کنم اول باید یاد بگیری بلند صحبت کنی و سرتو بالا بگیری.با مخاطبت ک ح ...

مشکل که زیاده هنوز فرق شوخی و تیکه رو نفهمیدم ‌...دارم تمرین میکنم