2777
2789
عنوان

سزارین

447 بازدید | 65 پست

اونایی ک انشالله قراره سزارین شن بیاین حرف بزنیم کی زایمانتونه؟استرس دارین یان ؟هزینه چقد میشه

خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘

والاه من خودم قصد دارم سزارین بشم ولی خیلی هم استرس دارم میترسم بعد عمل نتونم به نی نیم برسم،از طرفی ۶م میخ ام طبیعی کنم هم میترسم خیلی،دکتر من گفته ۲۸۰۰ میشه

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹

من ان شاالله دو هفته دیگه 

استرس که دارم ولی خب چون یه بار زایمان کردم میدونم راحته خوب استراحت کن بعدش بچه داری میکنی وقت نمیشه

تو شهر ما که بیمارستان خصوصی ۵ میلیون میگیرن

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والاه من خودم قصد دارم سزارین بشم ولی خیلی هم استرس دارم میترسم بعد عمل نتونم به نی نیم برسم،از طرفی ...

سزارین خوبه ...ولی اگه بتونی طبیعی زایمان کنی  خیلی خوبه 

من ان شاالله دو هفته دیگه  استرس که دارم ولی خب چون یه بار زایمان کردم میدونم راحته خوب استراح ...

بسلامتی عزیزم چند هفته سزارین میشی 

من قراره ۳۷هفته سزارین شم

من هنوز یه هشت هفته ای مونده سزارین میشم از هزینه خبر ندارم هرچند هم بشه نقدی حساب نمیکنیم بیمه تک ...

بسلامتی گلم 

بسلامتی عزیزم چند هفته سزارین میشی  من قراره ۳۷هفته سزارین شم

چرا ۳۷؟ من ۳۸ هفته ان شاالله

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

سزارین خوبه ...ولی اگه بتونی طبیعی زایمان کنی  خیلی خوبه

طبیعی دوس دارم ولی واقعا میترسم،سزارین هم قبلا عملی شبیه اون داشتم تا دو ماه نمیتونستم راه برم میترسم نتونم به بچه برسم نمیدونم چیکار کنم واقعا

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹

من یک شنبه انشالله سزارین میشم.اصلا استرس ندارم چون پارسال آبان ماه تجربش کردم .بیمارستان دولتی میرم رایگانه .پارسال هم دولتی رفتم ۲۵۰ تومن گرفتن .بیشتر استرس اینو دارم دخترم بدون من اون یه روز میخواد چیکار کنه کوچولو و خب وابستگی داره دیگه

هر چی آرزوی خوبه مال تو ...
من دهم ۸صبح سز میشم.تابحال بعنوان بیمار وارد اتاق عمل نشدم و نوع بیهوشیمو جنرال یاعمومی انتخاب کردم. ...

مگه بیهوشی برداشته نشده؟

سلامتی عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز