2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 65 پست
ممنون عزیزم.همچنین نی نی گل شما رو .من بی حسی بودم درد داشتم ولی غیر قابل تحمل نبود شیاف استفاده میک ...

آها بله درسته جاری منم پسرش زردی داشت یه هفته همونطوری تو بیمارستان بود حالشم خراب بود نمی تونست راه بره،ان شااله که نه شما و نه دوستان و نه من نی نیهامون زردی نداشته باشن

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دستگاه رو اجاره میدن باچک وسفته که بیاری خونه و نری بیمارستان

اخه زردیش خیلی بالا بود ۲۲ بود کم مونو به تعویض خون برسه باید حتما تو بیمارستان میموند

هر چی آرزوی خوبه مال تو ...
منم تاریخ سز رو ۱۵بهمن زده الان ۳۳هفتمه بارداری اولمه شما امپول بتا زدین برا زایمان زودرس؟حتما باید ...

منم 13 بهمن روز زایمانمه ولی امروز رفتم سونو برا موقعیت جنین و وزنش که بهم گفت 34 هفته و 3 روزمه ما هم باید این حدودا باشین رفتین سونوی وزن یا نه ؟

منم 13 بهمن روز زایمانمه ولی امروز رفتم سونو برا موقعیت جنین و وزنش که بهم گفت 34 هفته و 3 روزمه ما ...

براتون تاریخ چندم زد دکتر برا سزارین من ۳۲ هفته و ۲ روز سنو دادم وزن ۱۸۹۵ بود 

خدایا شکرت 😍😍
آها بله درسته جاری منم پسرش زردی داشت یه هفته همونطوری تو بیمارستان بود حالشم خراب بود نمی تونست راه ...

انشالله الان چون دخترمم هست و سخته تنها بمونه امیدوارم این یکی دخترم زردی نگیره که بخوام بیمارستان بمونم.تازه ما تا یک ماهگیش تو خونه هم دستگاه اجاره کرده بودیم 

هر چی آرزوی خوبه مال تو ...
براتون تاریخ چندم زد دکتر برا سزارین من ۳۲ هفته و ۲ روز سنو دادم وزن ۱۸۹۵ بود 

من دوست دارم طبیعی به دنیا بیاد که سریع سر پا شم به نظرم چند ساعت درد کشیدن بهتر از یک ماه درد و نتونم کارامو انجام بدمه ....امروز وزن نینی 2475 بود 34 هفته و 3 روز من هر هفته خودمه رو ترازو وزن میکنم یک کیلو اضافه میشم یعنی زیاد نیس؟؟

چون دوقلوهه

اخهههه خدا نگشون داره عزیزممم اسماشونو چی میذاری؟

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز