ممنون عزیزم.همچنین نی نی گل شما رو .من بی حسی بودم درد داشتم ولی غیر قابل تحمل نبود شیاف استفاده میک ...
آها بله درسته جاری منم پسرش زردی داشت یه هفته همونطوری تو بیمارستان بود حالشم خراب بود نمی تونست راه بره،ان شااله که نه شما و نه دوستان و نه من نی نیهامون زردی نداشته باشن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
آها بله درسته جاری منم پسرش زردی داشت یه هفته همونطوری تو بیمارستان بود حالشم خراب بود نمی تونست راه ...
انشالله الان چون دخترمم هست و سخته تنها بمونه امیدوارم این یکی دخترم زردی نگیره که بخوام بیمارستان بمونم.تازه ما تا یک ماهگیش تو خونه هم دستگاه اجاره کرده بودیم
براتون تاریخ چندم زد دکتر برا سزارین من ۳۲ هفته و ۲ روز سنو دادم وزن ۱۸۹۵ بود
من دوست دارم طبیعی به دنیا بیاد که سریع سر پا شم به نظرم چند ساعت درد کشیدن بهتر از یک ماه درد و نتونم کارامو انجام بدمه ....امروز وزن نینی 2475 بود 34 هفته و 3 روز من هر هفته خودمه رو ترازو وزن میکنم یک کیلو اضافه میشم یعنی زیاد نیس؟؟