2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 65 پست
من دهم ۸صبح سز میشم.تابحال بعنوان بیمار وارد اتاق عمل نشدم و نوع بیهوشیمو جنرال یاعمومی انتخاب کردم. ...

خداییییی؟؟😲😲😲تو شهر ما دکتر من توی بیمارستان خصوصی عمل میکنه ۲و هشتصد حالا با ریز خرجها بشه سه تومن

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
طبیعی دوس دارم ولی واقعا میترسم،سزارین هم قبلا عملی شبیه اون داشتم تا دو ماه نمیتونستم راه برم میترس ...

نترس عزیزم ب این فک کن ک میخای نی نی خوشگلتو بغل کنی

خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم تاریخ سز رو ۱۵بهمن زده الان ۳۳هفتمه بارداری اولمه شما امپول بتا زدین برا زایمان زودرس؟حتما باید بزنیم؟ من علایم زایمان یا مشکل خاصی ندارم ولی دکتر برام نوشته

خداییییی؟؟😲😲😲تو شهر ما دکتر من توی بیمارستان خصوصی عمل میکنه ۲و هشتصد حالا با ریز خرجها بشه سه تو ...

بیمارستانهای خصوصی درجه بندی و سطح بندی دارن.بیمارستان صارم سزارین ۵۰ملیونی داره با آرایشگروفیلمبردار و اتاق خصوصی دودست مبل و ال ای دی بزرگ و اتاق تزیین شده و...

۱۴ ماه

واقعا خدا برات حفظشون کنه،دردت زیاد نبود؟من قبلا عملی شبیه سزارین داشتم ولی بزرگتر از اون ولی اونموقع بی هوش یودم الان استرس دارم که تو بی حسی موضعس نمیتونم تحمل کنم دلم نمیکشه

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
واقعا خدا برات حفظشون کنه،دردت زیاد نبود؟من قبلا عملی شبیه سزارین داشتم ولی بزرگتر از اون ولی اونموق ...

ممنون عزیزم.همچنین نی نی گل شما رو .من بی حسی بودم درد داشتم ولی غیر قابل تحمل نبود شیاف استفاده میکردم بهتر میشد .من بیشتر به خاطر استراحت نکردنم ادیت شدم دخترم از سه روزگیش بیمارستان بستری شد به خاطر زردی تا یک هفته سر پا بودم همش بیمارستان بودم اصلا خواب و استراحت نداشتم و گرنه درد سزارین قابل تحمله 

هر چی آرزوی خوبه مال تو ...
2790
2778
2791
2779
2792