2777
2789
راستی شما فقط با این برنامه ها ورزش میکنی یا با کلیپ های ورزشی هم حرکت میزنی؟

همش اینا من تمام پهلو و شکممو با lose belly اب کردم الان فقط دارم سعی میکنم پوستشم جذب بشه ک زمان میبره ولی حتما میشه به خودم تا خرداد ۹۹ زمان دادم

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
غلط  کرده فقط ما ایرانیا ازین عملای چرت انجام میدیم که کلی عوارضشم گریبان گیرمون میشه خارجیا هم ...

فدای مهربونیت عزیزدلم 😚😚😚😚😚

منم میخوام برنامه بزارم تو بلندمدت هیکلمو درس کنم

هم شکم پهلو دارم و هم اینکه میخوام بالاتنم فرم بگیره 

باید سعی خودمو بکنم 😀😀😀😀😀

برای با سن شما چه برنامه ای میری؟

به نظرت روزای زوج شکم پهلو کار کنم روزای فرد بالاتنه و با سن خوبه؟

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهرزادی شکمم که داره اب میشه پوستش شل شده خیلی نگرانم همینجوری شل بمونه قبلا شکمم بزرگ بود ولی سفت بودپوستش😓

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
چالش آب شدن شکم و پهلو عاااالی

من اینو گرفتم.سوال دارم باید قبل از این حرکات نرمش کرده باشیم یانه و اینکه باید حرکات پشت سرهم باشه یا بینش اگه کاری پیش بیاد میشه بعدا انجام داد.ممنون میشم از راهنماییتون.کسی بوده که تو سی روز نتیجه گرفته باشه.

فدای مهربونیت عزیزدلم 😚😚😚😚😚 منم میخوام برنامه بزارم تو بلندمدت هیکلمو درس کنم هم شکم پهلو دار ...

برا با.سن همون قسمت با.سن women fitness  رو میرم سه سطحشو اما تعدادشو بالا بردم هرکدوم از حرکاتو ۱۵ تا بالا بردم.اره خوبه من میخوام ورزشارو بکنم ی روز درمیون یک روز شکم و کمر سنگین کار کنم دو روز با. سن و بالاتنه .جمعا ورزشو بکنم ۳ روز در هفته.

شهرزادی شکمم که داره اب میشه پوستش شل شده خیلی نگرانم همینجوری شل بمونه قبلا شکمم بزرگ بود ولی سفت ب ...

نه شل نمیمونه ورزشتو ادامه بده زمان میبره اما حتما سفت میشه تو که میخوای باردار بشی خیلی حساس نباش ایشالا بعد بارداری دوم سخت بگیر که تخت بشه

من اینو گرفتم.سوال دارم باید قبل از این حرکات نرمش کرده باشیم یانه و اینکه باید حرکات پشت سرهم باشه ...

اره یکم هوازی کار کن مثلا درجا بزن یا بدو یا پروانه بزن که گرم بشی بعد چالشو شروع کن در حد یک ربع.اره باید پشت سر هم باشه من خیلی پهلو داشتم و شکمم مث تپه بود با این برنامه دوماهه همش رفت هر روز انجام دادم البته دراز نشستم میرفتم چرخونک هم روزی یک ربع انجام میدادم

نه شل نمیمونه ورزشتو ادامه بده زمان میبره اما حتما سفت میشه تو که میخوای باردار بشی خیلی حساس نباش ا ...

مرسی گلم❤

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
برا با.سن همون قسمت با.سن women fitness  رو میرم سه سطحشو اما تعدادشو بالا بردم هرکدوم از حرکات ...

ممنون از راهنماییت عزیزدلم😙😙😙😙😙😙😙😙

برا با.سن همون قسمت با.سن women fitness  رو میرم سه سطحشو اما تعدادشو بالا بردم هرکدوم از حرکات ...

من چون هنوز شکم و پهلو دارم ۵ روز در هفته برنامه میزارم 

راستی دمبل ۵ کیلویی دارم ولی خیلی سخته زدنش 

میخوام برم چرخونکم بخرم 

میگن بکشو خوشگلم کن اینجا صدق میکنه 😁😁😁😁

سلام شهرزادم من امروز چالش باس ن رو ۳ سطحشو رفتم و به هرکدوم ۱۰ تا به تعداد حرکاتش اضافه کردم ۵۶ دقیقه شد ولی آخراش دیگه پاهام داشت میلرزید پای چپم بعدش سر شده بود خلاصه پدرم در اومد .

سلام شهرزادم من امروز چالش باس ن رو ۳ سطحشو رفتم و به هرکدوم ۱۰ تا به تعداد حرکاتش اضافه کردم ۵۶ دقی ...

به خودت زیاد فشار اوردی مریمی سبک تر کار کن این لرزیدن نشونه ی ضعف عضله است نمیخواد اینقد  فشار بیاری اهسته و پیوسته...الان که نمیخوایم چربی سوزی کنیم میخوایم فرم بدیم باید حرکات رو آروم انجام بدیم سریع و تند انجام دادن مال وقتیه که میخوایم چربی سوزی کنیم و چربی اون قسمت اب بشه.حرکتو که انجام میدی چتد ثانیه نگه دار بعد دوباره... به همون اندازه اروم که برنامه انجام میده...