2777
2789
شهرزاد جونم خیلی عالی سپاس فراوان واقعا به درد کسی که میخواد تو خونه ورزش کنه میخوره اینا خدا خیرت ب ...

فداتم من خواهر😍😍😍😍🙌🙌

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون خانمی.

یه دنیا سپااااس🌷🌷🌷

یه اتفاقایی توی زندگیم افتاد که از پَسِش بر اومدم و الآن که بهش فک میکنم؛ فقط فقط فقط یاری خدا بود که به خیر و خوشی رفع شد.خدایا میدونم بنده ی خوبی برات نبودم ولی تو همه چیز و همه وجود منی.من بهت اعتماد و اعتقاد کامل دارم.خدایا هزاران بار شکرت🌹🌹
عزیزم برای شکم پهلو اینو برم خوبه بقیه برنامه هارو انجام دادم فقط اینو نرفتم . به نظرت د ...

اینم خوبه مریمی ولی برا خودمون به نظرم راحت باشه مکه تعدادشو بالاتر بزنی.lose belly fat با تعداد بالا انجام دادی؟

من دوماه پشت هم اونو انجام دادم پهلوهام اب شد ماه دوم تعدادشو تغییر دادم.هر کدومو ۱۰ تا بالا بردم

اینم خوبه مریمی ولی برا خودمون به نظرم راحت باشه مکه تعدادشو بالاتر بزنی.lose belly fat با تعداد بال ...

اره اون برنامه را دوبار انجام دادم ولی تعداد بالا نه مثلا هرکدومو ۱۰ تا بالاتر یه موقع هایی .

واقعا از دست شکم و پهلوم ناراحتم انگار یه روز ورزش نمیکنم میزنخ بیرون لامصب امروز عصر رفتم خونه خالم ، دختر خالم گف خیلی لاغر شدی شکمتم باید لیفت کنی تا درس بشه هرکاری کنی شکمت آب نمیشه چون دوتا زایمان داشتی شکمت همینجوری هست فقط باید جراحی کنی پوستشو بکشی صاف بشه ولی این گودزیلا نمیزاره که😒

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
اره اون برنامه را دوبار انجام دادم ولی تعداد بالا نه مثلا هرکدومو ۱۰ تا بالاتر یه موقع هایی . واقعا ...

غلط  کرده فقط ما ایرانیا ازین عملای چرت انجام میدیم که کلی عوارضشم گریبان گیرمون میشه خارجیا همش با ورزش و رژیم حلش میکنن تازه پشت هم پشت همم بچه میارن.زن رونالدو رو ببین ۴ تا بچه داره انگار کتابه شکمش همشم با ورزش و تغذیه هیچ عملیم نکرده فقط صبوری میخوادو خیلیای دیگه چون پیگیرم با اطمینان میگم.یک ماه پیش یکی از دوستای دبیرستانم که خودش دکتره رفته پیکر تراشی کرده اونم تهران پیش ی دکتر خوب امبولی کرد و مرد به همین سادگی...نمیگم همه اینجوری  میشن اما واقعا این کارا راهای اخره مریم جانم