2777
2789
عنوان

دوهمسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 108 پست
بهتر هست که باهاش عقد نکنی اگرم عقد می کنی شرایط سخت بذار تو عقد نامه هم ذکر کن اگر دیدی که مقاومت م ...

حق مسکن یعنی اینکه من انتخاب کنم محل سکونت کجا باشه؟ چون الان خونه ای نداره ک من ازش بخوام

تازه ما صورت مهریه و قباله رو واسشون فرستادیم.هنوز جواب ندادن.نمیشه عوضش کرد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی نداره من ده روز بعد از عقد رفتم شرایط جدید نوشتم تو عقدنامه ام .حدود سه ماه پیش .همین خود عاقد ...

میشه بپرسم چه شروطی رو اضافه کردین؟فک نمیکنم نامزدم قبول کنه

ما صورت مهریه رو بهشون دادیم.الان ک دوباره میان رسمی کنن مراسمو میشه تو شرط عقد اضافه کنم؟

بله میشه تو شرط عقد هر چی میخوای اضافه کنی 

چی میخوای اصافه کنی؟

اگر دوست داری بگو

اگه شرط مهمی نیست بیخود دلخوری پیش نیار.. محتاطانه رفتار کن عزیزم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
بله میشه تو شرط عقد هر چی میخوای اضافه کنی  چی میخوای اصافه کنی؟ اگر دوست داری بگو اگه شرط م ...

همین حق مسکن و حق طلاق و حق حضانت فرزند.ولی فقط حق طلاقو گفتم. گفتم هیچی سکه نمیخوام فقط حق طلاق میخوام ولی قبول نکرد.گفت خونوادم راضی نمیشن.

بله میشه تو شرط عقد هر چی میخوای اضافه کنی  چی میخوای اصافه کنی؟ اگر دوست داری بگو اگه شرط م ...

منم ب خاطر ترس از دلخوری چیزی نمیگم میترسم روشون باز بشه.اما از طرفی هم میترسم سو استفاده کنن ازم  

نمیدونم واکنش خونوادم چیه.خونوادم خوشحالن ک من بالاخره راضی ب ازدواج شدم .خونوادم چیکار میتونن بکنن ...

حداقل میتونن برا اینده یه سری پیش بینیا بکنن و بیشتر حواسشون رو جمع کنن. شاید همین الان با تحقیق بیشتر بفهمن نامزدت چه تیپ ادمیه و بعدتصمیم بگیرن که جواب بله رو بدن یا همه چیز رو به هم بزنن