2777
2789
عنوان

دوهمسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 108 پست
همین حق مسکن و حق طلاق و حق حضانت فرزند.ولی فقط حق طلاقو گفتم. گفتم هیچی سکه نمیخوام فقط حق طلاق میخ ...

یعنی مهربه نداری (سکه مهرت نیست؟!)😳😳

بعد حق طلاق و حضانت فرزند به چه دردت میخوره!؟  

ببخشید متوجه نشدم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
منم ب خاطر ترس از دلخوری چیزی نمیگم میترسم روشون باز بشه.اما از طرفی هم میترسم سو استفاده کنن ازم &n ...

نه نترس !

حرفاتو بزن مثلا گفتم در مورد اون حرفی که زده من بودم پیگیری میکردم چرا این حرفو زده

منظور من این بود که مثلا یه سری دخترا (به موردشو خودم دیدم) مثلا ۵۰۰ تا سکه مهرشون هستش

بعد دم عقد میان میگن یه خونه هم شرط ازدواجمون میخوایم باشه!!

خانواده پسر هم متوجه میشن ایشون فقط پول براش مهمه میرن پشت سرشون هم نگاه نمیکنن 

منظورم این شرایط بود..

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین درسته نمیشه صد در صدی گفت ولیییی اکثرمواقع همه ی پسرا مصداق این ضرب المثلن..پسرکو ندارد نشان از پدر...فکر کن روش ...تاپیک مهریم دیدم عزیزم خواهش میکنم روش فکر کن بخاطر شرایطی که گفتی و این شرایط باید هم مهرت زیادتر باشه هم همه حقارو بگیر...احساسی برخورد نکن...من باتمامی که همسرمو دوست دارم خیلی خیلی از احساسی برخورد کردنم زمان مهریه عصبانی و ناراحت و دلگیرم