سلام.من این هفته میخوام عقد کنم.مساله ای که هست اینه ک پدر نامزدم دوتا زن داشتن .یبار که در مورد این مساله نظرشو پرسیدم نامزدم خندید و گفت اگر مرد پول داسته باشه چه اشکالی داره.منم خیلی ناراحت شدم و بعدش گفت همینطوری گفتم... من این مساله رو ب خونوادم نگفتم.ب نظرتون مهمه؟ چطوری دوباره با نامزدم صحبت کنم؟ نمیخوام قبح مساله پیشش شکسته بشه
فک کنم گفتی ۳۴ سالته اکثر اقایون که همسرشون کمی سن بالا داره .بفکر زن دوم و صیغه ای و ....میافتن چون جامعه ما هم طوری شده که دختر کم سن با مرد سن دار ازدواح می کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
نمیدونم واکنش خونوادم چیه.خونوادم خوشحالن ک من بالاخره راضی ب ازدواج شدم .خونوادم چیکار میتونن بکنن ...
حداقل میتونن برا اینده یه سری پیش بینیا بکنن و بیشتر حواسشون رو جمع کنن. شاید همین الان با تحقیق بیشتر بفهمن نامزدت چه تیپ ادمیه و بعدتصمیم بگیرن که جواب بله رو بدن یا همه چیز رو به هم بزنن