2777
2789
عنوان

دوهمسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 108 پست
من یک وبلاگ میخونم که خانمه زن اوله  و خیلی اذیت شد بابت ازدواج دوم شوهرش  اون یکبار نوش ...

میدونید دقیقا تو شرط چه چیزی باید عنوان بشه؟ میتونین راهنماییم کنین لطفا؟ ما احتمالا این هفته عقد کنیم خیلی نگرانم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مساله مهمیه باید همون موقع ازش توضیح میخواستی!

خب من فک کردم اگر شروع کنم ب بحث کردن ممکنه ب پدرش بی احترامی بشه.گفتم ب نظرم مردای هوس باز میرن سراغ یه زن دیگه و هیچ توجیهی نیس یه نفر دوتا زن داشته باشه

دوتا زن باهم بودن عزیزم.الان پدر نامزدم فوت شدن

خدا رحمت کنه

انشالله خوشبخت بشی

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

عزیزم خودت رو بدبخت نکن ، اگر هم زن نگیره سر این شوخیاش ناراحتی اعصاب می گیری و پیراهن لرز تنته که الان به کی نگاه کرد ، گوشیش زنگ خورد کی بود و ..... بی خیالش بشو 

راستی چندسالته ؟ 

پسر به پدر میره اینو یادت باشه من سر همین یه بار از یه خواستگارمو که کم مونده بود جواب مثبت بدم ردش ...

الان دیگه دیر شده بخوام ردش کنم.دوسش دارم ولی خیلی میترسم فک نمیکردم این مساله موضوع مهمی باشه    

خب من فک کردم اگر شروع کنم ب بحث کردن ممکنه ب پدرش بی احترامی بشه.گفتم ب نظرم مردای هوس باز میرن سرا ...

من نگفتم بحث میکردی😬😐

گفتم که ازش توضیح میخواستی نمیزاشتی با یه خنده بحث رو ببنده! من بودم ازش توضیح میخواستم 

بحث باهاش نمیکردم منطقی ازش میخواستم

الانم که گذشته دیگه گفتنش خیلی چهره خوبی نداره

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
الان دیگه دیر شده بخوام ردش کنم.دوسش دارم ولی خیلی میترسم فک نمیکردم این مساله موضوع مهمی باشه   ...

عزیزم انتخاب خودته ، یه در صد فکر کن رفت زن گرفت ، خانواده ت پشتت هستند ؟ طرز فکرشون نسبت به طلاق چه جوریه ؟ هر چی بشه باید پاش وایستی ها چون انتخاب خودته ، من مثل خواهرت فرض کن دلم میسوزه واست ، خودت رو بدبخت نکن گلی