2777
2789
عنوان

دوهمسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتش قبلانا مامانم خیلی بابامو اذیت میکرده و خیلی بداخلاق بوده.واسه همینم پدرم مجدد ازدواج کرده

این دلیل نشد من بودم بطور خیلی جدی باهاش صحبت میکزدم و شاید یه روز‌بیرون رفتنمونو اختصاص میدادم به همین موضوع و نشرشو جامع و کامل ازش میپرسیدم و اگر مطمین به خوبیای اون نامزدت شدی و خواستی عقد کنی حتما مهریه خونه یا ملکی ک مال خودش یا پدرش هستو ازش بخاه ک بعد عقدم بگو بزنن به نامت و اینکه از یه وکیل بپرس ک میشه اینجور وقتا اگر خواست زن دوم بگیره حق طلاق داشت و اینا با نه

گفتش قبلانا مامانم خیلی بابامو اذیت میکرده و خیلی بداخلاق بوده.واسه همینم پدرم مجدد ازدواج کرده

خب شما بهش اینطوری بگو 

نظرت درباره ازدواج مجدد چیه 

یا مثلا بگو بنده خدا مادرت خیلی اذیت شده حتما 

ازین حرفا بزن ببین عکس العمل همسرت چیه

شش هفت ماه هست که داریم در رابطه با ازدواجا هم بیشتر آشنا میشیم. اما رفت و آمد خونوادگی نداشتیم

خب حتماً با خانواده هم آشنا شو اگر هم تونستي پيش مشاور هم برو 

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار 

من یک وبلاگ میخونم که خانمه زن اوله 

و خیلی اذیت شد بابت ازدواج دوم شوهرش 

اون یکبار نوشت : هروقت براتون خواستگار اومد و شروط تعیین شد ، شرط نداشتن همسر دوم رو هم منظور کنید که مرد نتونه از حقوق اسلامیش استفاده کنه و در آینده سرتون هوو بیاره 

نوشته بود بعضی مردها از همون اول ذهنشون روی تعدد زوجاته.  این دریابید 

اسم وبلاگشم : inak.blodsky

شوهر من از این شوخیا میکنه ولی واسه شما خیلی زوده واسه این حرفا به نظرم به خانوادت بگو. 

تا بحال در این مورد حرفی نزده.روزی ک گفت بابانم دوتا زن داشته.من سوال پرسیدم نطرت راجع ب مردایی ک دو تا زن دارن چیه؟ خندید گفت اگه مرد پول داشته باشه خب دوتا زن هم بگیره

منم ناراحت شدم و گفتم تابحال خودتو جای مامانت گذاشتی ک اینطوری میگی؟ گفت خب مامانم خیلی بابامو اذیت میکرده.بعدشم بحثو عوض کرد

من یک وبلاگ میخونم که خانمه زن اوله  و خیلی اذیت شد بابت ازدواج دوم شوهرش  اون یکبار نوش ...

پیشنهاد خوبی میتونه باشه

ولی بعضی مردا دست شیطون رو از پشت بستن. هزار جور دور زدن بلدن.صیغه و خیانت و ... هم ک بماند

امضا🤔