2777
2789
عنوان

از تعجب دارم شاخ در میارم😲

897 بازدید | 73 پست

الان عروسی یکی از دختراس فامیل دعوت شدیم نه کاری داره نه قیافه اینو همه میگن کسی فک نمی کرد ازدواج کنه 🙄

منم با ی قیافه خیلی خوب از نظر همه و دکتری داروسازی و خانواده خوب و بی حاشیه هنوز یدونه  خواستگارم نداشتم خدایا حکمتتو شکر😊😊😊

خدا رو شکر به خاطر همه اتفاقای خوب و قشنگی که قراره واسم پیش بیاد💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسودي؟

😂😂😂

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

عزیزم شاید کسی خودشو لایق نمی بینه بیاد جلو.

او را بخوانید که از هر پدر و مادری مهربانتر است... از تمام دردها و نیازهایمان آگاه است... او را بخوانید که بر همه چیز عالم است...همه را به او بسپارید  تا پاسخش را دریافت کنید... در همه شرایط زندگی از خدا تشکر کنید و این شکرگزاری را بصورت عادت در آورید ... از اعماق قلبت  بگو خدایا متشکرم ... آنگاه از آرامش شگفت انگیزی لبریز خواهی شد...
حسودي؟

😅😅😅

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
خوب خودت باید قسمت جنبونی کنی

چی کار کنم نگو برو تو اجتماع که به اندازه کافی بیرون هستم دانشگاه باشگاه مهمونی  و ..‌

خدا رو شکر به خاطر همه اتفاقای خوب و قشنگی که قراره واسم پیش بیاد💜