2777
2789
عنوان

از تعجب دارم شاخ در میارم😲

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 73 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مکه به این چیزاست من دخترعموم دندون پزشکه هنوز اژدواج نکرده دخترخالم دندون پزشکه توسن سی  سالگی اژدواج کرد الان هفت ساله فقط اسمشه ک ازدواج کرده شوهرش گزاشته رفته ازایران ک درس بخونه ولی خودم دکتر نیستم ازدواج کردم بشدتم راضیم از همع چیزم 

بخت هرکسی فرق داره سرنوشت هرکس متفاوته

چرا باید خواستگار بیاد حتما؟چرا ‌اژدواج سنتی وقتی میگی‌خواستکار ندارم

بخاطر اون زبونته که بقیه رو اینجور توصیف میکنی کسی نیومده.

ببین تو روی خودش نگفتم که کشیم اینجا کسی رو نمیشناسه فقط اومدم درد دل کنم 🙄🙄

خدا رو شکر به خاطر همه اتفاقای خوب و قشنگی که قراره واسم پیش بیاد💜
یه دوست همدانشگاهی داشتم همیشه میگفت شرایط خانوادگیم جوریه که هر کس میپرسه دیگه برا ازدواج جلو نمیاد ...

عه تو دوست من نیستی🤪🤣

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
چه ربطی داره با کار و قیافه مغرور باشی زمین میخوریااااا شاید خصوصیات مهمی داشته که همسرش انتخابش کرد ...

مغرور نیستم فقط مقایسه کردم تو روی خودش که نگفتم🙄

خدا رو شکر به خاطر همه اتفاقای خوب و قشنگی که قراره واسم پیش بیاد💜

الان دعوا میشه 

دعوا دعوا سرشیشه مربا

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

واقعا چرا همه چی رو ربط میدین به قشنگی

من واقعا نه قشنگم نه هیچی

شوهرمم شب خاستگاری بار اول بود دیدمش و باهاش حرف زدم بااین که از دوران ابتدایی با داداشم دوست بود

بچه هم بودیم

خاستگارم زیاد داشتم

میدونی واقعا برااین چیزا اولین اصل اخلاق و رفتاره نه خوشگلی و پول و کار و دانشگاه

دیدتو عوض کن شاید ی فرجی شد

🍓🐣🍒