2777
2789
عنوان

اصالت خانوادگی رو چجوری بفهمم

1965 بازدید | 65 پست

بچه ها جونی یه سوال

من گیج شدم دقیقا یعنی چی طرف اصالت خانوادگی داره

همین که یه پدر و مادر معمولی داشته باشه و طلاق و خیانت و فلان تو زندگیشون نداشته باشن و رفتار اجتماعی معمولی داشته باشن یعنی اصالت

یا باید تحصیل کرده و مردم دار و مبادی آداب باشن حتما

کاملا با فرهنگ ارتباط مستقیم داره؟

اگه طرف تنها بزرگ شده باشه و پدر مادرش روستا باشن اصالتش زیر سوال میره؟

یا مثلا شوخی های روستایی و سطح پایین بکنه ولی کدا آدم بددهنی نباشه...فرهنگش زیر سوال میره؟(مثلا یکی گفت مرسی پسره گفت مرسی شناس شدین!!!!!!)(یا پدرش بجای تبریک قدم نو رسیده گفت آغوزها رو تنها خوردین(شیر اول مادر))

میدونم به نسبت خیلیا سطح فرهنگ و اصالتشون پایینه(اگه درست معنتیشو فهمیده باشم)اما آیاد در این حد نگران کننده اس برای ازدواج؟

عزیزم نمیشه با شنیدن دوتا جمله گفت کسی اصالت خانوادگی نداره برای فهمیدن این موضوع باید مدت زمان زیادی وقت گذاشت و رابطه داشت تا اینو فهمید

‏سری که درد میکنه رو باید بذاری رو شونه های یار...!

یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم با هم سطح خودت ازدواج کن یا با بالاتر از خودت ولی پایینتر اون چیزی هم که بلد بودی از یادت میبره به جای اینکه ازشون یاد بگیری زندگیت خراب میشه

آقاجون به خاطر بچه ها ظهور کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=77665325]عزیزم نمیشه با شنیدن دوتا جمله گفت کسی اصالت خانوادگی نداره برای فهمیدن این موضوع باید مدت زمان زیاد ...[/QUO

به چه چیزایی باید دقت کرد..تعریفتون چیه از اصالت...

یه مدتی رفت و آمد داشتن مورد خاصی که نگران کننده باشه ندیدن فقط سطح رابطه اجتماعیشون ضعیفه کلا

[QUOTE=77665325]عزیزم نمیشه با شنیدن دوتا جمله گفت کسی اصالت خانوادگی نداره برای فهمیدن این موضوع با ...

اختلاف کلا چیز خوبی نیست حالا در هر زمینه ای باشه ممکنه اوایل به چشم نیان ولی بعدها تو زندگی خیلی مشکل سازمیشن

یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم با هم سطح خودت ازدواج کن یا با بالاتر از خودت ولی پایینتر اون چیزی هم که ...

اگه طرف مشتاق پیشرفت اجتماعی باشه چطور؟

32 سالمه افراد بالاتر و هم سطح خودم رو از روی نادونی رد کردم و گیرای الکی.

یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم با هم سطح خودت ازدواج کن یا با بالاتر از خودت ولی پایینتر اون چیزی هم که ...

واقعا درسته من اشتباه کردم خانواده شوهرم از هر لحاظ از خانواده من پایین تر هستند من دارم عذاب می کشم با ارام بخش زندگی میکنم

هم نوع روابط و برخوردشون مهمه هم تحصیلات و موقعیت اجتماعیشون البته اولی مهمتره چون خیلی از تحصیلکرده ها هستند که ادب و شعور ندارن ..متانت..وقار..ادب..احترام به بزرگتر..اخلاق خوب..حسن شهرت...مبادی آداب بودن و خیلی چیزای دیگه رو باید در نظر گرفت..به نظر من باید رفت و آمد کرد و اینکه با چه کسانی رفت و آمد دارن

خدایا راضیم به رضای تو

من به زن داداش آینده مون میگم اصیل 

با وجود اینکه از نعمت پدر و مادر در کنارش محرومه

ولی از نظر ما اصیله

چون محترم، با ادب ، منطقی، بدون شوخی های نا به جا ، اصلا دختر سبکی محسوب نمیشه ، تصمیات مهمی توی زندگیش گرفته، مبادی آدابه ، ادبیات صحبت هاش منطقی و با پشتوانه ست مثلا توی صحبت هاش رفرنسش آیه های قرآنه و این باعث میشه خط فکری و نوع نگرشش رو بشناسیم که از مرجع درستیه

همه اینا باعث شده که ما عدم وجود پدر مادر رو ندید بگیریم و سختی هایی که توی این مسیر وجود داره رو نبینیم و فقط خودش و شخصیتش رو مورد قضاوت قرار بدیم و تحسینش کنیم که خودش به تنهایی انقدر خانم بار اومده

باید ببینی خود پسره چه جوریه گاهی اوقات خانواده خیلی معمولی ان یا اصلا نیستن ولی بچه شون خیلی خوب از آب در میاد

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اگه طرف مشتاق پیشرفت اجتماعی باشه چطور؟ 32 سالمه افراد بالاتر و هم سطح خودم رو از روی نادونی رد کرد ...

اون طرف توی همون خانواده بزرگ شده انتظار تغییر نباید داشته باشی

اگه طرف مشتاق پیشرفت اجتماعی باشه چطور؟ 32 سالمه افراد بالاتر و هم سطح خودم رو از روی نادونی رد کرد ...

مشتاق بودن خوبه اما باید ببینی چیزیم از خودش داره که بتونه روش اثر بذاره؟ به قول شاعر اگر برکه ای پر کنند از گلاب ...سگی در وی افتد کند منجلاب

خدایا راضیم به رضای تو

حالا که نگران شدی لابد نگران کننده س

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
[QUOTE=77665325]عزیزم نمیشه با شنیدن دوتا جمله گفت کسی اصالت خانوادگی نداره برای فهمیدن این موضوع با ...

معنیش میتونه از نظر همه متفاوت باشه ولی برای من مسولیت شناسی و وقت شناسی وراستگویی خیلی مهمه و کسی که بتونه وقتی وارد رابطه ای میشه تحت هر شرایطی بهش پایبند باشه نشون دهنده اصالته

کسی که خودشه و برای خوب جلوه دادن  نقش بازی نکنه هم اصیله،کسی که بتونه حرف دلش رو به راحتی بیان کنه و هزار تا چیز دیگه

‏سری که درد میکنه رو باید بذاری رو شونه های یار...!
واقعا درسته من اشتباه کردم خانواده شوهرم از هر لحاظ از خانواده من پایین تر هستند من دارم عذاب می کشم ...

منم همینجوری بودم...همیشه فکر میکردم ظاهر خانواده شبیه هم باشه کافیه ولی فرهنگ خیلی مهمتره شباهت فرهنگها اصل خیلی مهمیه که نباید نادیده ش گرفت

خدایا راضیم به رضای تو