2777
2789
عنوان

اصالت خانوادگی رو چجوری بفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 65 پست
اتفا قا روستایی ها خیلی ادمای زحمت کش وقدر شناس وپایبند خانواده هستن این که شما میگین بخاطر اختلاف ف ...

منم همین فکر میکردم اما اشتباه کردم خانواده شوهرم روستایی هستند اما بی ادب ترین آدم هایی هستند که در زندگی دیدم شعور و شخصیت ندارند من قصد بی احترامی به روستاییان عزیز رو ندارم اما اینجایی که من دیدم منو از ادامه زندگی سیر کردند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدیما میگفتن اصالت چون میرفتن با کسی ازدواج میکردن که اصل و نصبشون مشخص باشه .مثلا نوه فلان الدوله ، یا تاجر زاده یا پسر آدم معروفی تو بازار که پدرو پدر جدشون سرشناس بودن .

الانم مثلا نوه خمینی می‌ره نوه یه مرجع دیگه رو میگیره که اصالتش مشخص بشه و در حد خودشون .

در اصل باید با هم کفو و هم شأن خودت ازدواج کنی .

تربیت و اخلاق و خانواده اشو در نظر بگیری .تحقیق خانوادگی هم کنی .بقیه اش توکل به خدا

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
منم همین فکر میکردم اما اشتباه کردم خانواده شوهرم روستایی هستند اما بی ادب ترین آدم هایی هستند که در ...

همه جا ادم بد وخوب هست مال منم یه سری اخلاقای بد دارن متلک میپرونن خیلی راحت حرف میزنن ولی خوبیای زیادی هم دارن

منم همینجوری بودم...همیشه فکر میکردم ظاهر خانواده شبیه هم باشه کافیه ولی فرهنگ خیلی مهمتره شباهت فره ...

دقیقا ما با اینکه باهم فامیل نزدیکیم ولی خیلی تفاوت فرهنگی داریم.۱۴ساله دارم عذاب میکشم😢

‏سری که درد میکنه رو باید بذاری رو شونه های یار...!
منم همینجوری بودم...همیشه فکر میکردم ظاهر خانواده شبیه هم باشه کافیه ولی فرهنگ خیلی مهمتره شباهت فره ...

خدا شاهده یکی که من قبولش دارم باهاش صحبت کردم قبل ازدواجم گفت مهم پسره است تو میخوای با اون زندگی کنی به خانواده اش کاری نداشته باش اونا شهرستان هستند و تو میتونی اینجا راحت زندگی کنی منم بی تجربه قبول کردم حالا ازدواج کردم هر ماه ما دیدار داریم چهارصد کیلومتر فاصله داریم هر ماه ما رفت و آمد داریم یا اونا میان یا ما می ریم اینقدر اذیتم میکنند شوهرم بی تفاوته هیچی بهشون نمیگه منم از تنهایی و بدبختی پناه آوردم به قرص ارام بخش

منم همین فکر میکردم اما اشتباه کردم خانواده شوهرم روستایی هستند اما بی ادب ترین آدم هایی هستند که در ...

حالا برعکس منم با روستایی ازدواج کردم ولی خودش تحصیلکرده از دانشگاه شریف بود .ولی خداییش خانواده اش از خانواده خودم با ادب تر هستن .رابطه خواهر برادران خیلی خوبه .همدیگرو با پسوند خانوم و آقا صدا میکنن .مادرش به شوهر من آقای مهندس میگه .شوهر منم با من خیلی با ادب و احترام صحبت می‌کنه .

کلا ما خیلی راحت‌تریم تو حرف و شوخی خخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
همه جا ادم بد وخوب هست مال منم یه سری اخلاقای بد دارن متلک میپرونن خیلی راحت حرف میزنن ولی خوبیای زی ...

درسته هیچ کس کامل نیست

اصالت یعنی اینکه که طرف تو چه خانواده ای و با چه پشتوانه فرهنگی و مالی بزگ شده باشه بعضیا ممکنه در ظاهر شهرنشین و متمول باشن ولی تازه به دوران رسیده هستن و برعکسش یه عده ای هم هستن هرچند کم ولی کنارسفره پدرومادر بزرگ شدن که خیلی با ارزشه

من به زن داداش آینده مون میگم اصیل  با وجود اینکه از نعمت پدر و مادر در کنارش محرومه ولی از ن ...

عزیزم منم پدرم فوت شده یعنی همه پدر مادراشونو بلاخره از دست میدن 

مهم اسم نیکی که از پدر مادر جا میمونه و تربیتی که تا وقتی بود سز بچه هاش کرده 

🌸💕

۲تا🙂

من با ارام بخش زندگی میکنم صبح ها میخوام از استرس بمیرم دارم دق میکنم حالم بده عزیزم وضعت خرابه شما که مثل خودمی میشه منو آروم کنی تو رو خدا دلم میخواد التماس همه ادمها رو بکنم تا منو آروم کنند چه کنم