2777
2789
عنوان

سیسمونی

262 بازدید | 39 پست

الان قیمت یه تخت نوزاد و کمدش با کالاسکه و کریر چند در میاد؟؟من که هر کجا نگاه میکنم سرم سوت میکشه ...انگار کریر ازرونتر از ۱/۵میلیون نیست...از حاملگی پشیمون شدم ...از کجا مادر پدرم بیارن آخه...چرا وقتی بچه دار نمیشیم به دو نفر ربط داره سیسمونی به خانواده عروس مربوط؟؟😭😭😭

من تصمیم گرفتم خیلی چیزها را نخرم. کالسکه را حتما لازم دارم. ولی کریر خودم براش قنداق فرنگی می بافم. نمیشه که اینقدر فشار اورد روی پدر و مادر. 

بقیه چیزها را هم همین طور. لباس همه اش براش می بافم این مدت. عروسک و اینا هم دستباف دارم براش می بافم. نمی خوام بار اضافی رو دوششون بیفته.

خب اگر شوهرت ميتونه خودش بخره همينا رو بهش بگو چرا بايد سيسموني رو خانواده من بدن

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تصمیم گرفتم خیلی چیزها را نخرم. کالسکه را حتما لازم دارم. ولی کریر خودم براش قنداق فرنگی می بافم. ...

خانواده شوهرت یا خود شوهر حرفی نمیزنن؟؟من که اصن فک میکنم بیشتر از شوهرم بدم میاد...آخه تو این گرونی از کجا بیارن

واااااا چرا 1.5 میلیون من ست گرفتم کالسکه کریر روروک کیف شد حدود 500 تومن البته مرداد گرفتم خوب الان گرون باشه نهایتا همونا درمیاد 700 یا 800 اینا. البته اینم بگما همه مدلی بود اون موقع یه جا کالسکه دیدم به تنهایی 6 میلیون بود ولی خوب باور کن هزینه اضافیه من با اینکه پول سیسمونیمو خودم دادم به مامانم ولی دلم نیومد زیاد خرج کنم

خب اگر شوهرت ميتونه خودش بخره همينا رو بهش بگو چرا بايد سيسموني رو خانواده من بدن

یبار قبلنا گفتم گفت ما رسم داریم خانواده عروس میارن منم گفتم ما رسم نداریم...حالم ازش بهم میخوره

عزیزم کریر و کاسکه تو دیجی کالا هست هر قیمتی من خریدم 1300 چلینو سرویس خابشمچهار تومن خریدم همچیش ...

ده تومن هم زیاده ...یساله ۶۰تومن جهیز خریدم الان ده تومن تازه بقول شما هیچی

یبار قبلنا گفتم گفت ما رسم داریم خانواده عروس میارن منم گفتم ما رسم نداریم...حالم ازش بهم میخوره

خیلی جاها اینجوریه عزیزم ما هم رسممونه خانواده عروس سیسمونی میدن ولی من خودم پولشو دادم شوهرم نفهمید البته فکر کرد همشو خانوادم دادن😊😊😊 اگه شاغلی تو هم میتونی کمک باشی

نمیدونم شما رسم دارین یا ن ولی من اصفهانیم خیلی از این رسمای مزخرف داریم که جهیزیه و سیسمونی را بچینن همه آدمای صدتا یه غاز بیان ببینن. منم گفتم ببخشید همچین غلطی را برای جهیزیه کردم ولی برا سیسمونی نمی کنم هرچی خریدم و جمع می کنم توی کمد و قشنگ می چینم به هیچ کس و حتی خانواده شوهرم هم دعوت نمیکنم که بیان ببینن.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز