الان قیمت یه تخت نوزاد و کمدش با کالاسکه و کریر چند در میاد؟؟من که هر کجا نگاه میکنم سرم سوت میکشه ...انگار کریر ازرونتر از ۱/۵میلیون نیست...از حاملگی پشیمون شدم ...از کجا مادر پدرم بیارن آخه...چرا وقتی بچه دار نمیشیم به دو نفر ربط داره سیسمونی به خانواده عروس مربوط؟؟😭😭😭
منم اصفهانیم خودم فقط لوازم ضروریه اولیه رو خریدم،بقیشم هر وقت نیاز شد میخرم کم کم باید این رسمای م ...
همین منم میگم اگه نچینیم و کسی نیاد ببینه هر وقت لازم شد می خریم. تازه دور و برمون هم شلوغ نمیشه جای همه تنگه توی این خونه ها یه سری لوازم که جمع شد دوباره می خره آدم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تا وقتی خانواده هایی ک دستشون به دهنشون میرسه و برای دخترشون جونشونو میدم هستن ک براش جاهاز انچنانی و سیسمونی بگیرن این رسما جمع نمیشه.
ماها یکی مثل امثال خودمو میگم ک پدر و مادر ندارم ولی خانواده شوهرمم انتظار دارن کلی متلک شنیدم بابت جاهاز حالا خدا رحم کنه به سیسمونی ک چیزیم نمونده بهش
همین منم میگم اگه نچینیم و کسی نیاد ببینه هر وقت لازم شد می خریم. تازه دور و برمون هم شلوغ نمیشه جای ...
آره بابا،هر کسیم پرسید باید بگیم فعلا بچمو توی تخت و اتاق جدا نمیخابونم که بخام براش اتاق بچینم،الکی وسیله بخریم بچینیم دورمون تا یه روزی بچه بهش نیاز پیدا کنه که چی بشه
واااای ..مممنونم...خداکنه با پنج تومن جمع بشه...گناه دارن خانوادم...من تو خونه شوهرمم دلم نمیاد از م ...
اگه چیز های واجب بگیری با 3تومنم جمع میشه من که خودم چون تنها جایی نمیرم خونه بابام هم با ماشین میریم کالسکه نمیخوام بخرم ، کریر که واقعا به درد نخوره هرکس خریده بی استفاده مونده ادم بچه رو بغل میگیره چرا بزاره تو اون؟؟ روروئک هم واسه پای بچه ضرر داره ، تخت هم نمیخرم هم جا میگیره تو خونه هم تا 2سال کمتر استفاده میشه که اونم هیچکس استفاده نمیکنه همه بچه رو پیش خودشون میخوابونن ، فقط میخوام کمدو لباس و لوازم بهداشتی و چندتا اسباب بازی و تشک بگیرم بقیش تشریفاته حرف هیچکس هم برام مهم نیس هرچی میخوان بگن 😊
برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله