2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 39 پست
واااااا چرا 1.5 میلیون من ست گرفتم کالسکه کریر روروک کیف شد حدود 500 تومن البته مرداد گرفتم خوب الان ...

اگه اینطوری باشه که خوبه...من چن هفته پیش رفتم اسباب بازی فروشی یه از این کوکی ها که بعد میچرخه خریدم ۱۲۰۰۰تومن گفتم قد کف دست نیست انقده بقیه جرات نکردم بپرسم

ایرانیش چقد در میاد همینا.؟؟؟..خارجی میخوام چیکار 

کالسکه کریر رورویک کیف حدود ۷۰۰ درمیاد مارک دلیجان 

تخت و کمدم بده نجاری برات بسازن مناسبتر درمیاد 

من خودم کالسکه اینا برنداشتم از خواهرم گرفتم 

چون خیلی مصرف نمیشه

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی جاها اینجوریه عزیزم ما هم رسممونه خانواده عروس سیسمونی میدن ولی من خودم پولشو دادم شوهرم نفهمید ...

بدبختانه نیستم ...سر جهیزیه میرفتم کمک کردم اما الان هیچی مال خودم نیست...رسم مام عروسه ولی انصاف نیست

نمیدونم شما رسم دارین یا ن ولی من اصفهانیم خیلی از این رسمای مزخرف داریم که جهیزیه و سیسمونی را بچین ...

منم اصفهانم متاسفانه ماهم این رسمو داریم ولی من برا سیسمونی انجام ندادم 

هر کی اومد بچه را ببینه رفت یه نگاهم تو اتاقش کرد 

نزاشتمم کسی حرف بزنه چی کمه و چی زیاد 

اگه میگفتن جوابشونا میدادم 

این دیگه با جهازم فرق میکرد😊

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍

واااای ..مممنونم...خداکنه با پنج تومن جمع بشه...گناه دارن خانوادم...من تو خونه شوهرمم دلم نمیاد از مال شوهرم ولخرجی کنم ولی سر سیسمونی زورم میاد...بچه رو ما خواستیم بعد یکی دیگه وسایلشو بخره

کریر بدرد نمیخوره و روروعک.اگه واقعا لازم داری از دیوا  بخر..دیروز دیدم یکی کریر گذاشته بود گف نو هس.استفاده نشده اصلا.20تومن.قشنگ بود

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
منم اصفهانم متاسفانه ماهم این رسمو داریم ولی من برا سیسمونی انجام ندادم  هر کی اومد بچه را ببی ...

منم اصفهانیم خودم فقط لوازم ضروریه اولیه رو خریدم،بقیشم هر وقت نیاز شد میخرم

کم کم باید این رسمای مزخرف جم بشه

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
2790
2778
2791
2779
2792