2777
2789
عنوان

شب یلدای ما😢

379 بازدید | 30 پست

سلام. میخواستم نظر شماها رو بدونم. من تهران ساکنم و فقط یه عمه دارم اینجا همه ی فامیل خودم چ همسرم شهرستانن. دیشب قرار بود عمه اینا بیان خونمون. یهویی قرار شد ساعت پنج شش عصر. منم سریع رفتم خونه تمیز کنم. چون بچه کوچولو دارم همیشه نامرتبه... خلاصه یه پام تو اشپزخونه که یه اشی چیزی بپزم دور هم بخوریم. یه پام تو هال و مرتب کردن... شوهرم گفت ب عمه بگو رسیدن پشت در ماشینو پارک نکنن(سر خیابون ما یه مجتمع تجاری بزرگه کافی شاپش قرار بود برنامه ی شب یلدا بذاره و موزیک زنده و اینا... )که بریم یه دور تو این مجتمع بزنیم بعد برگردیم خونه

منم ز زدم ...اینم بگم عمه م ده سال از من بزرگ تره و دخترش هم سن دختر بزرگ منه کلا جوونه 

خلاصه ز زدم گفتم عمه همسرم میگه این طور اوکی؟ گفت نه الان ساعت 7.30شما برین دورتون رو بزنین ما برای 8.30میایم دختر من حالش خیلی اوکی نیس که بتونه راه بره تو پاساژ

خلاصه گفتم باشه و ما رفتیم و دیدیم خبری ام نبود یه ربعه برگشتیم

ز زدم بگم ما خونه ایم ها

ب گوشی خودش شوهرش خونشون 

هر جا ز زدیم برنداشتن

گفتم تو راهن نمیشنون

خلاصه منتظر منتظر 

ساعت 9.

ساعت10

دیگه طاقتم تموم شد هی هم تو این فاصله ز میزدیم

10.20دقیقه گوشی خونه رو دخترش حواب داد گفت ما رفتیم سینما الانم برگشتیم خونه

گفتم واااا

داد گوشی رو مامانش گفتم عمه من دو ساعته لباس پوشیده اماده منتظر شمام

اش پختم

هندونه قاچ زدم 

گفت اخه گفتی دلتون میخواد برین پاساژ گفتم مزاحمتون نشبم 

گفتم خوب ز میزدی میگفتی نمیاین که منم این بچه رو بردارم ببرم یه طرفی شب یلداش این طوری گند زده نشه

گفت حالا طوری نشده که

گفتم وااا برو بابا بعدم تند گفتم اوکی برو خدافس

این قد عصبانی بودم دیشب که تا صب خوابم نبرد

بعد جالبه ب شوهرم پیام داده نه ب من. که ببخشید شب یلداتون خراب شد... همسرمم گفت شما باید یه پیام میدادین که من بدونم چیکار کنم. ب من دیشب تا خالا یه پیامم نداده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم ده سال بزرگتره یلدا میرن پیش بزرگترا 

اره ولی ماشالله اینا فراری ان از مهمون. ز, زده بود که اصن بریم یه طرفی منم گفتم واسه بچه هوا سرده. بیاین خونه ما

راستشو بگم اگه خیلی با عمم پایه بودمو باهاش بهم خوش میگذشت ناراحت میشدم خییییلی ولی اگه ازین مهموناست که بی مزه بی مزه شب یلدام میگذشت و فقط خستگی میموند ن خیلیم خوشحال میشدم نیان

ولی در کل خیلی بی جنبه س عمه ت 

بهش گفتی میخوام بریم پاساژ بهش برخورد دیگه

اخه اصن این پاساژ تا خونه ی ما پنج دقه راهه. گفتم بیا بریم یه دوری توش بزنیم و برگردیم ولی ظاهرا بهشون برخورده ب قول شما

عمت خیلی تند رفته عجب ادمیه ...ذهنتو درگیر همچین کسایی نکن اینا ارزش فکر کردنم ندارن

اوهوم. همسرمم همینو میگه. واقعا گاهی وقتا ادما چقد راحت دل بقیه رو میشکنن