2777
2789
عنوان

شب یلدای ما😢

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستشو بگم اگه خیلی با عمم پایه بودمو باهاش بهم خوش میگذشت ناراحت میشدم خییییلی ولی اگه ازین مهموناس ...

اره از اوناس که شیطون و شلوغه و کلی باهاش خوش میگذشت بهمون. واسه همینم ناراحت شدم. ولی ناراحتم که چرا ب خودم یه پیام نمیده معذرت خواهی کنه!! 

عجب ادمهای بی ملاحظه پیدا میشن من یه بار فامیل ننه ی شوهرم روضه داشت مادرشوهرم اومد که برا فردا دعوتیم ساعت سه حاضر باش منم دیدم خیلی ذوق داره گفتم باشه فردا که جمعه بود شوهرم خونه بود صبح زود رفتیم خرید حول حولکی بعد یه نهار نفهمیدم چه جوری خوردم رفتم حموم تند تند حاضر شدم یه جوری تند تند راه میرفتم شوهرم میگفت داری پرواز میکنی بعد دقیقا ساعت سه رفتم پایین دیدم خوابیدن میگم پس نمیریم خونه کلثوم میگه نه من سرم درد میکنه شیوا هم حال نداری حالا تو دوست داری بری ادرس خونشونو بدم برو کارد میزدی خونم در نمیومد انگار کلثوم کیه منه دوست دارم برم یه دونه شعورش نرسیده بود خبر بده که نمیریم

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش

منم از قهر بدم میاد ولی دیگه سرسنگین میخوام باهاش رفتار کنم. خواهرم میگه همین بلا رو سر خودش بیار یع شب. ولی همسر من معتقده جواب بدی رو با بدی نباید داد که سنگ رو سنگ بند نمیشه

چقدر خوبه که هستین خواهریای گلم. نوشتن همین ناراحتی باعث شد ذهنم اروم تر بشه. خدا رو ب خاطر داشتنتون شکر میکنم. و ممنون که بودین و خوندین و نظر دادین و راهنمایی کردین. دلم ب بودنتون گرم شد .خدا تو همه لحظاتتون کنارتون

نه اصلا این طوری نیس. دخترش کرم ریخته

اگه با حرف یه بچه این کارو کرده همون بهتر که باهاش سرسنگین باشی ولی ادمهایی که شوخ شلوغن معمولا ادم زودتر میبخشه

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش
اگه با حرف یه بچه این کارو کرده همون بهتر که باهاش سرسنگین باشی ولی ادمهایی که شوخ شلوغن معمولا ادم ...

دقیقا با حرف دخترشه.... اصن وحشتناک پرروش کردن این بچه رو.