2777
2789
عنوان

بچه ها یه گربه کوچولو اوردیم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 7441 بازدید | 173 پست
دختره گلم میخوام اسمشو بزارم ملوسک

قشنگه

ترنج

کوکو

لوسی

جامبو(جیمبو)

ژولی(جولی)

دابی

اینام پیشنهاد من

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم،دلم سوخت داشت،یخ میزد،بیرون رفته بود،زیر یه کارتون یخچال،قایم،شده،بود،اوردیم،خونه،ولی فردا،ح ...

خیلی ناره من روحیه نگه داری حیوون ندارم هم وابسته میشم هم یه جوری میشم نمیدونم چه حسیه فک میکنم گناه دارن اسیر ما میشن ولی خوب کردی پناهش دادی 

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
خیلی ناره من روحیه نگه داری حیوون ندارم هم وابسته میشم هم یه جوری میشم نمیدونم چه حسیه فک میکنم گناه ...

همین،الان یه،حسی وجودمو گرفته 

انگار دوباره،یه،بچه،دنیا،اوردم مسولیتش خیلی منو میترسونه

وای خدا جون بگیری انقد فشارش بدی له شه😍 جون میده بغلش کنی بخوابی

دخترداداشم اسرا خانومه عشق عمش6سالشه ،اونوبغل میکنه میگه بیاکارتون مستربین نگاه کنیم ،هی ب اون بدبختم میگه خوشت میاد؟خخخخ ،همش باهمن  

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
یه کم ارامتر باش دوست عزیز😊

اصلا گربه یه حس بد بهم میده

ولی اگه سگ خودشو با زبون تمیز نمیکرد

حتما یکی میخریدم

من اگه بیرون سگ ببینم نازش میکنم

ولی دلم نمیشه به گربه دست بزوم

در ضمن گربه حیوان بیمعرفتیه

عاشق قربون صدقه رفتن و ابراز علاقت شدم😂😂😂😍

من همیشه تمام ابراز علاقه هام آمیخته با خشونتو وحشی بازیه😂وقتی یه بچه یا حیوون یا پرنده با نمک میبینم اگه خواهرم جلومو نگیره بغلش میکنم انقد فشارش میدم که له بشه.از الان نقشه کشیدم وقتی بچه ام به دنیا اومد این بلارو سرش بیارم😂مگه مجبورن انقد دلبر باشن

من همیشه تمام ابراز علاقه هام آمیخته با خشونتو وحشی بازیه😂وقتی یه بچه یا حیوون یا پرنده با نمک میبی ...

وای خدا 😂😂😂😂

این،خونه شما بود،در مرحله اول ناکوتش میکردی پس

هر دوشون نازو خوشگلن😍،از چشم بد دور

فداتشم که اینقدرمهربونی ،چشاتون خوشگل میبینه ،ازشما وهمه دوستامون اینجاهم دورباشه

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

حالم از گربه بهم میخوره یه بار اومد توخونه تمام درا هم بسته بود بعد از بس هول شد پرید تو کولر آبی ک روشن بود خیلی شانس اوردم انجه انجه نشد فقط کل خونه پراز موهاش شد حالم بهم خورد از اون روز میترسم از گربه