2777
2789
عنوان

بچه ها یه گربه کوچولو اوردیم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 7441 بازدید | 173 پست
 آخییی راست میگی؟اینجوری فکر میکنه مادرشه؟

اره من يه توله پيدا كرده بودم تو خيابون زنگ زدم بهم گفتن اين كارو كن انقدر بامزه گرفت خابيد حيووني ولي خيلي كوچيك بود اون

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خیلی کوچیکه نمیتونه هرچیزی بخوره 

شیر عادی هم نده بهش تا جایی که میتونی چون یه چیزی توش هست که معدشون حساسه 

شیر خشک مخصوص گربه و سگ بخر 

براش درست کن 

بریز تو ظرف بزار جلوش ببین بلده بخوره 

اگه نبود باید با شیشه شیر بهش بدین 😂

شیشه شیرشونم مخصوصه 

یکم مرغ و اب مرغ بدون ادویه هم خوبه 

ولی کم 

واقعا کارتون خطرناکه اول باید میبردینش دامپزشکی،گربه هایه خیابونی امکان داره ناقل بیماری باشن،بهتره ...

گربه خیابونی نیست تو حیاط یه میوه،فروش به،دنیا اومده بود میگفتمیخوام بزارم خیابون رفتیم،دیدیم،واقعا گزاشته،دم،در برداشتیم،اوردیمش

کاش بعضیا نظر ندن در مورد حیوانات چقد بدجنسین آخه

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
من از گربه بدم میاد مو میریزه نازایی میاره یکم شیر داغ بهش بده فردا هم زنگ بزن حمایت از حیوانا ...

این طوری باشه خارجی ها همشون باید نازا باشن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
بچه ها خیلی هم کوچیک نیست براش شیر و پنیر گزاشتم خورد ولی میره،زیر مبل همش میترسم،دسشویی کنه خونه دل ...

نه نگران نباش گربه ها جز خاک جایی دستشویی نمیکنن 

مگه اینکه هرچی بگردن خاکشونو پیدا نکنن 

اگه فعلا نمیتونی خاک مخصوص بخری خاک عادی بریز توی تشت براش بزار دم دست 

یه پتو هم بزار کنارش  که بخابه و یه ظرف اب گرم