2777
2789
عنوان

بچه ها یه گربه کوچولو اوردیم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 7441 بازدید | 173 پست

ای خداا کوچولو🤩❤

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

ای جووون 😄😍😍😍

اگه دستی هس میتونی بغلش کنی دست بهش بزنی اما ی کم میترسه 

ی استکان شیر ولرم کن بریز ت ظرف بخوره هم یخش باز میشع هم روم تر میشه 

من ندیدم گربه ت خونه جیش کنه اما اگه جای هست برا جیش مث بالکن حیاط اینا ی کوچولودرو باز بزار بره بیاد

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه گربه ی خیابونیه ببرش دامپزشکی بهش واکسن بزنن

شاید مریض باشه

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

تمیزه؟؟؟؟؟

من این گربه های اینجوری رو چون تو خیابونن اصلا نمیتونم تو خونه بیارم 

خونه مامانمینا که بودم حیاط داشتن میاوردم تو حیاط براش خونه طور درست ممیکردم جون میگرفت میبردمش از اونجا یه جای یلی دور که برنگرده

یکم شیر براش بذار با غذا اگر داری

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
بابد براش خاك مخصوص بخريد،اگه خيلي كوچيكه يه شيشه اب گرم رو بزار تو حوله بزار كنارش با گرماش فك ميكن ...

اخی طفلکی

دلم براش سوخت

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂
بابد براش خاك مخصوص بخريد،اگه خيلي كوچيكه يه شيشه اب گرم رو بزار تو حوله بزار كنارش با گرماش فك ميكن ...

آخییی راست میگی؟اینجوری فکر میکنه مادرشه؟

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

نوازشش کنین گوگولی 😍😍😢زیر گردنش یه جاهای دیگه ک یادم رفته فک کنم پشت گوشش🤔

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
چند وقتشه ؟ پرشین هست یا معمولی؟  اول ببرش دامپزشکی ، برگه سلامت براش بگیر

برگه سلامت  یاد معاینه بکارت افتادم. وای مردم از خنده تصور کن گربه رو ببری   

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ   

برا جا خوابش میتونی سبد بزاری ولی در نهایت هرجا دوس داشته باشه میخوابه😃

برا دسشوییش خاک مخصوص از دامپزشکی بگیر و بریز تو یه تشت و هروخ خیلی کثیف شد خاکشو عوض کن.(شن هم میشه اما خاک بو نمیگیره)

برا غذاش هم میتونی غذا خشک یا کنسرو مخصوص بگیری هم میتونی مرغ یا گوشت ریز شده بدی.چون بچه هست چن وخ یه بار تخم مرغ و شیرم بهش بده...

از طرف من از شوهرت تشکر کن خیلی کار خوبی کردین

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️