2777
2789

مدت ها بود حس میکردم طایفه پدریم منظورم جوان های فامیل . هست  اصلا نمیتونستن منو ببینن بچه ها جدی میگم واقعا ازم متنفر بودن چون دو تا از پسر عموهام خاستگارم بودن ردشون کردم حتی پسر عمه ام رو نمیخام از خودم تعریف کنم ولی همه میگن قیافم جذابه خلاصه من اصن وضع مالی همسرم برام مهم نیست همیشه شیک میپوشم و شیک میگردم در حدی ک عروسی پسر عمه ام لباسی ک خریدم شیشصد و خورده ای شد خلاصه این ها ک چشم نداشتن منو ببینن دیگه بدتر شده بودن خدایی شوهرم واقعا از لحاظ تیپ و قیافه عالی خصوصا اینکه خیلی هوامو داره بهم محبت میکنه خلاصه نگم براتون چقد دختر عمو هام و بچه های عمه ام چقد ناراحتم کردن و کم محلی کردن خلاصه دیدم اینجوری نمیشه چون واقعا دوسشون دارم شروع کردم محبت کردن بهشون محبت محبت واقعا معجزه کرد الان انقد دوسم دارن مراسم ک بودم یکیشون برام چایی اورد یکی دیگه میوه برام حتی اماده پوست کنده ...خلاصه هدفم این بود بهتون بگم بچه ها محبت کنید بهم حتی دشمنتون محبت اکسیر قویه و اینکه شرایط طرف مقابلتون رو بسنجید و سعی کنید خودتون رو جای طرف مقابل بزارید 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اومدی از فواید محبت بگی یا پز زیر پوستی بدی ؟   

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

محبت مثل تعارف اومد نیومد داره 

زیادیش میشه وظیفه متاسفانه

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
من یازده سال محبت زیادی کردم به قوم شوهرولی اصلاجواب نگرفتم تازه قطع کردم 

عزیزم فایل شوهر ک بنظرم جنبه اش با فامیل خود ک از یه خونین فرق میکنه

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

یعنی منی ک زشت ام شوهرمم زشته محبت کنم به چش نمیاد😟

از محبت خارها گل نمیشود؟

فامیلاتونم باشعورن کم دیدم فامیل اینجوری

من ک محبت میکنم مث سگ گاز میگیرن

فک کنم دلیلش همون خوشگل نبودنمه

میدونم که میتونم😁💪