2777
2789
عنوان

دل که بشکنه

360 بازدید | 15 پست

دلی که بشکنه دیگه شکسته 

ادامه میده زندگی میکنه 

ولی دیگه شکسته 

زمان میگذره 

زندگی در غربت اشتباهه محضِ 

زندگی که از صبح تا شب نه کاری نه هدفی ،، نه پولی؛ ما برا چی اصلا به دنیا اومدیم؟؟؟ 

گاهی برای همیشه کم میارم... گاهی برای همیشه میمیرم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکستن دل چه ربطی به زندگی در غربت داشت؟؟؟

ربطش زیاده عزیزم؛؛ وقتی دلت بشکنه و هیچ کس نباشه باهاش درد دل کنی از نزدیک؛؛ وقتی دلتنگی و هیچکس نیس،، وقتی نیاز داری بری جایی ولی جایی نیست؛ وقتی واسه کاره نیم ساعته نمیدونی بچتو کجا بزاری ؛؛ وقتی .................

منم شهر غریبم ولی خیلی خوشخالم و هر روز میگم خدارو شکرررررر هورااااا

از نزدیک بودن خیر چندانی ندیدم دوری و دوستی بهتره

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
منم شهر غریبم ولی خیلی خوشخالم و هر روز میگم خدارو شکرررررر هورااااا از نزدیک بودن خیر چندانی ندیدم ...

منم اوایل خیلی خوشحال بودم ولی الان بعد از چند سال به وجود خانوادم کنارم نیاز دارم

من بچه ام  که به دنیا اومد موقع بارداری کسی پیشم نبود شهر غریب بودم موقع زایمانمم نه خانواده خودم نه همسرم کسی پیشم نیومد فقط خودم و همسری بودیم وقتی از بیمارستان مرخص شدم ناهار با همسری املت خوردیم شامم خودم سیب زمینی تخم مرغ درست کردم یعنی تا این خدولی بازم راضیم و میگم دوری و دوستی جام راخته خدا روشکر

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
منم بچه اولم که به دنیا اومد موقع بارداری کسی پیشم نبود شهر غریب بودم موقع زایمانمم نه خانواده خودم ...

خداروشکر