2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱.۲ مثبت نه سه روزه فعلا روری ۸ تا قرص میخورم میترسم خوب نشم از درد معده و نعخ دارم میمیرم

دوره درمانت را تکمیل کن خوب میشی. قرص ها را به موقع بخور حتما. سبزیجات خام نخور یه مدت. در غذاها و چای از گرمیجات مثل زعفران و زنجبیل و رز ماری استفاده کن در حدی که سردیشون بره, زیاد نباشه که باز گرمیت بشه. نگران نباش خوب میشی. خواهرم داشت خوب شد با همینا.

دوره درمانت را تکمیل کن خوب میشی. قرص ها را به موقع بخور حتما. سبزیجات خام نخور یه مدت. در غذاها و چ ...

خواهرتون چطور دردی داشت من بعضی وقتا حس میکنم زخم معده شدیدم گرفتم

خواهرتون چطور دردی داشت من بعضی وقتا حس میکنم زخم معده شدیدم گرفتم

مقدار آزمایشت خیلی هم بالا نبوده به اندازه علائمت. شاید بیشتر به خاطر زخم معده هست شاید.

خواهرم نفخ داشت و هضم نامنظم غذا. آزمایش داد هم میکروب معده داشت هم زخم معده

مقدار آزمایشت خیلی هم بالا نبوده به اندازه علائمت. شاید بیشتر به خاطر زخم معده هست شاید. خواهرم نفخ ...

زخم معده رو چطوری خوب کرد میشه دقیق بهم بگید ۲۳ سالمه از درد افسردگی گرفتم دوس دارم بمیرم🫠

زخم معده رو چطوری خوب کرد میشه دقیق بهم بگید ۲۳ سالمه از درد افسردگی گرفتم دوس دارم بمیرم🫠

خدا نکنه. با رعایت کردن تغذیه. سعی کن غذاهای خیلی طعم دار مثل تند و ترش و اینا اصلا نخوری. سبزیجات خام نخوری یا هر چی سرد بود کمی سردیش را خنثی کن مثلا داخل ماست کمی گل محمدی بریز یا ... زیره برای نفخ خیلی خوبه کمی پودر زیره سیاه اندازه نصف قاشق چایخوری بریز داخل نصف استکان آب بخور گاهی.