2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی بدبختم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 37 پست
بچه دست وپاتو میبنده وگرنه میرفتی واسه خودت کارمیکردی تفریح میکردی مثل شوهرت گوربابای زندگی مشترک ما ...

جایی ک هستم گورم نداره ک کفن داشته باشه شوهرم خیلی بی انصافه همش منو مقصر میکنه نمیگه بهم دروغ گفته میگه تو پاچمو میگیری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کنم؟

اصلا نگو نرو .اومد نگو دیر کردی.اصلا نپرس.انگار نمبینیش .اگه بعد چند وقت نیومد موس موس کنه.

نگی طاقت ندارمو بچه کوچیکو فلان.واسه خودت سرگرمی درست کن اصلا منتشو نکش

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
جایی ک هستم گورم نداره ک کفن داشته باشه شوهرم خیلی بی انصافه همش منو مقصر میکنه نمیگه بهم دروغ گفته ...

با همچین شوهری چرا بچه آوردی من خودم کامل دور بچه روخط کشیدم بچه تو این شرایط فقط مشکلاتو بیشترمیکنه

اصلا نگو نرو .اومد نگو دیر کردی.اصلا نپرس.انگار نمبینیش .اگه بعد چند وقت نیومد موس موس کنه. نگی طاق ...

میدونی این هرروز میره میگم تو ک هرروز میببنشون چرا میش من نمیمونی رفتارمم بد نیس بخدا ولی میخواد زوری مقصرم کنه وقتی دعوامون میشه دیگه میگه بخاطر اخلاقته قبل دعوا ک بحثی نیس دروغ سره هم میکنه ولی باشه هیچی نمیگم ببینم چی میشه

واقعا؟من همش حرص میخورم گریه میکنم و میخوام حرف بزنم حلش کنم ولی اون زیر بار نمیره

گريه نكن.گريه صلاحي هست كه نبايد تند تند نشون مرد بدي.بزار وقتي ديگه راهي نداري گريه كن.نذار قبحش بريزه.تو دلش ميگه دوباره گريه كرد و تورو يه ادم ضعيف ميبينه.

فقط كم محلي.قوي باش

اى خدا مادرشوهرمو به راه راست هدايت كن.
گريه نكن.گريه صلاحي هست كه نبايد تند تند نشون مرد بدي.بزار وقتي ديگه راهي نداري گريه كن.نذار قبحش بر ...

من خیلی دل نازک و بشدت بی سیاستم اشکم دم مشکمه همینا کار دستم داده ولی بی محلی رو انجام میدم دیگه حرف نمیزنم

خودتو اذیت نکن عزیزم حالا که شد گذشته ها گذشته فکرآینده باش یه راهی پیدا کن از این وضعیت خلاص شی سعی ...

نمیتوتم مستقل بشم شوهرم خودشم وضع مالی خوبی نداره کار درستی نیست برام دعا کنید درمونده شدم