2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی بدبختم😭

263 بازدید | 37 پست

از هیچی شانس نیاوردم نه پدرو مادر نه برادر نه شوهر و خانواده ش....همش تو زندگیم زجر و سختی کشیدم تو یکی تاپیکام ک در مورد بابامه توضیح دادم شوهرم یه ادم ننر و قهرقهرو هست الانم گذاشته رفته بچه کوچیکم دارم همش میرفت خونه باباش با اینکه ۳۰کیلومتر فاصلمونه گفتم چخبره هرروز میری منو اینقد نمیببنی ک زنتم و یجاییم میگه دلم میخواد و هزارتا فحش...اینقد گریه کردم ک حالم خرابه حرف حسابم سرش نمیشه باز امروز رفته مثلا یچیزی از خونه باباش برداره بیاره رفته بعد ۴ساعت اومده من حتی غذام نخوردم منتظرش بودم دو ساعت براش درست کردم بعد ک اومده میگم دیر کردی راست راست بهونه و دروغ بهم میگه بعد میزنه زیرش و زیر بار نمیره حالام گذاشته رفته میگه تو واسه خودت باش منم واسه خودم چیکار کنم بچه ها دلم میترکه دروغ بهم میگه من ازش انتظار ندارم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به فکر خودت باش .

ببین اون حرص نمیخوره گریه نمیکنم .

بابا جان قوی باشین

زن نباید ضعیف باشه .تو هم براخودت برو بگرد خوش باش بی محلی کن مثل سگ دنبالت بیفته

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟