2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست
منم  ۲تا می خونم  منم هستم

عزیزم ان شالله حاجت روا شی و انچه در نظر داری طالب شوی. آمین یا رب العالمین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز30....narg98

دعای معراج به نیت ت خوندم امیدوارم به حق آقاامام زمان وآقا امام حسن عسگری آنچه که پنهان وآشکار دردل حاجت داری وامید به حاجت روایی از جانب خدا داری خدا امیدت رو ناامید نکنه وبه همین زودی زود حاجت روا بشی لبت خندون ودلت شاد وهرچه غم وغصه داری تواقیانوس ریخته بشه همیشه وهمه وقت خوشبخت ودلخوش وموفق باشی ....آمین آمین 

خدایا بده حاجت همه را الهی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ایشالا والا انقد تو نینی سایت مثبت کاذب بی بیچک خوندم ذوقم کور شد ، توکل بر خدا

عزيزم جوابش چى شد

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
عزيزم جوابش چى شد

عزیزم ازمایش دادم بتام پایین بود رنج ازمایشگاه ۵۰ به بالا مثبت بود من ۶۵ بودم گفت دو سه روز دیگه تکمرار کن ببینی بتات بالا میره یا ثابت موند تو رو خدا برام دعا کن استرس دارم 

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی
عزیزم ازمایش دادم بتام پایین بود رنج ازمایشگاه ۵۰ به بالا مثبت بود من ۶۵ بودم گفت دو سه روز دیگه تکم ...

عزيزم انشالله كه خيره و هستى دعات ميكنم و با خبراى خوب بيا پيشمون والا منكه ازت دورم دو روزه منتظرم بياى خبر بدى 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
عزیزم ازمایش دادم بتام پایین بود رنج ازمایشگاه ۵۰ به بالا مثبت بود من ۶۵ بودم گفت دو سه روز دیگه تکم ...

امپول ک نزدی مثلا اچ سی جی. اگه نزدی مثبته. چند روز عقب زدی؟ شاید لقاح دیر بوده. من دارم از قم بر میگردم دلم روشنه

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

استرس نداشته باش دلت رو بسپار به خدا انشالله جواب خوشحالی وامیدوار کننده دریافت میکنی آااااااااامین یا رب العالمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
امپول ک نزدی مثلا اچ سی جی. اگه نزدی مثبته. چند روز عقب زدی؟ شاید لقاح دیر بوده. من دارم از قم بر می ...

نه اصلا دارو یا امپول اتفاده نگکردم ۵ روز عقب زده بودم از روپز تخمک گذاریم دردخفیف پهلو دارم الانم هست میترسم خارج رحمی باشه البته دردم اصلا شدید نیست ولی هر روز یکم درد میگیره

عزيزم انشالله كه خيره و هستى دعات ميكنم و با خبراى خوب بيا پيشمون والا منكه ازت دورم دو روزه منتظرم ...

قربونت برم که بفکرمی ایشالا خودت حاجت روا بشی بخدا کردماز استرس بیشتر بخاطر درد پهلوم نگرانم میترسم خارج رحمی بالشه