2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست

سلام خانما ،من الان تاپیکتون رو دیدم توفیق نداشتم که شرکت کنم حالا از شما التماس دعا دارم برای پسرام دعا کنید

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
نه اصلا دارو یا امپول اتفاده نگکردم ۵ روز عقب زده بودم از روپز تخمک گذاریم دردخفیف پهلو دارم الانم ه ...

ان شالله ک چیزی نیست. بعضی از بتا ها دیر بالا میره مثلا دیر لانه گزینی کرده. ۲۴یا ۴۸ ساعت دیگه تکرار کن و تحت نظر دکتر باش . استرس نداشته باش .خیره عزیزم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام خانما ،من الان تاپیکتون رو دیدم توفیق نداشتم که شرکت کنم حالا از شما التماس دعا دارم برای پسرام ...

من امروز یه دعا هم برا شما و پسرات میخونم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام خانما ،من الان تاپیکتون رو دیدم توفیق نداشتم که شرکت کنم حالا از شما التماس دعا دارم برای پسرام ...

حتما عزيزم  

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

رو ز 31رایساااا

دعا معراج برای نیت ت خوندم انشالله به حق محمد وآل محمد وبحق دخت پیامبر وبحق داماد پیامبر حضرت علی علیه السلام که حاجت روا بشی ولبت خندون ودلت شاد واخلاق وتقوا داشته باشی وهرگز پشت دربسته نمانی ونورالهی همیشه در زندگی ات بتابه وخوشبخت وموفق وعاقبت بخیرباشی آمین آمین 

خدایا بده حاجت همه را الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

امروز ١٠/٢ سه شنبه ختم دعاى معراج خوانده ميشود به نيت رايسا انشالله كه حاجت روا شود آمين 🙏

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
منم هستم

عزیزم ان شالله جاجت رواشی. آمین یا رب العالمین

من امروز یه دعا هم برا شما و پسرات میخونم. 

ممنونم عزیزم آن شاءالله خودتون هم حاجت روا بشید

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

بچه ها هفته ديگه سمنو داريم سفره حضرت ابولفضل هم دارم از الان هم داشتيم گندم خيس ميكرديم برا همتون دعا كردم