2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست
من صبح زدم یه هط بود تا یه خط شد انداهتم جلوی اینه یاعت ۱۱ اینا رفتم دیدم دیدم دو خطه شده خط دوم خیل ...

شاید زود زدی . واسه خیلی ها چند ساعت بعد هاله انداخت اما باردار بودن . چون بتا هنوز بالا نرفته. ان شالله ک مامانی . خبر آزتو بده. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
شاید زود زدی . واسه خیلی ها چند ساعت بعد هاله انداخت اما باردار بودن . چون بتا هنوز بالا نرفته. ان ش ...

حتما میام میگم، جوابش فتن فردا غروب تو رو خدا برام دعا کن 

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ان شالله ک بارداری عزیزم. برات صلوات میفرستم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
خیلی ممنون از دعاتون امروز صبح بی بی چکزدم منفی بود خیلی دلم شکست 

خدا بزرگه انشالله هرگز خدا دراین نیت ت ناامیدت نکند ودل ناشادت شاد شود آمین یا رب العالمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ان شالله ک بارداری عزیزم. برات صلوات میفرستم. 

برات صدتا صلوات نذر کردم انشالله لب ت خندون شود 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

واى عزيزم منتظريم حتما بيا بگو برات صلوات ميفرستم 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
برات صدتا صلوات نذر کردم انشالله لب ت خندون شود 

ممنونم. 😍😍😍

آره عزيزم ممنون كه گفتى 

سلام عزیزم اومدم بگم من مرتب میخونم به نیت دوستامون ولی هر روز نمیتونم بیام خبر بدم 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
واى عزيزم منتظريم حتما بيا بگو برات صلوات ميفرستم 

خیلی ممنونم دیگه پناه بر خدا هی با خودم منیگم یعنی فرداشب این موقع خوشحالم یا ناراحت. هرکار میکنم نمیتونم بیخیال بشم 

سلام عزیزم اومدم بگم من مرتب میخونم به نیت دوستامون ولی هر روز نمیتونم بیام خبر بدم 

به حاجتت برسى

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
خیلی ممنونم دیگه پناه بر خدا هی با خودم منیگم یعنی فرداشب این موقع خوشحالم یا ناراحت. هرکار میکنم نم ...

منم استرس گرفتم فك كردم بعد از ظهر جوابش مياد انشالله كه با خبراى خوبى بياى خوشحال ميشم

منم استرس گرفتم فك كردم بعد از ظهر جوابش مياد انشالله كه با خبراى خوبى بياى خوشحال ميشم

ایشالا والا انقد تو نینی سایت مثبت کاذب بی بیچک خوندم ذوقم کور شد ، توکل بر خدا

روز29برایnarg98

امروز دعای معراج برای نیت ت خوانده شد انشالله به حق یگانه بانوی اسلام وپهلوی شکسته اش وبحق شهدای کربلا واسرای کربلا وبحق سالار شهیدان آقا امام حسین آنچه که در دل داری به همین زودی زود حاجت روا بشی ودل ناشادت شادگرددوهمیشه در زندگی ات خوشبخت وموفق ودلخوش باشی ونور الهی پررنگ تر در زندگی ات بتابه آمین آمین.....

خدایا بده حاجت همه را الهی آمین

روز ٢٩

امروز يكشنبه ١٠/٣٠

ختم دعاى معراج خوانده ميشود به نيت narg98

انشالله كه هر چى حاجت تو دلش داره بهش برسه آمين 🙏