2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست
منم مثل مامانبزرگ پانیذ دیروز  به نیت مریم و امروز به نیت لیلا خوندم

اشكال نداره 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان من فکرمیکردم اگه ی روزفراموش کنم ک بخونم بایددوباره ازاول ختموشروع کنم واینطورشدکه فک کنم برای خیلیا۲بارخوندم وختمودوباره ازاول شروع کردم وهمه روخوندم تاامشب انشاءالله همه حاجت روابشین همگی

امروز جمعه روز بيست و هفته ختم به تاريخ ١٠/٢٨

ختم دعاى معراج خوانده ميشود  به نيت باران انشالله كه هر حاجتى دارد براورده شود 🙏آمين

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
اشكال نداره 

عزيزم خدا حاجت تو رو هم بده  انشالله  زياد سخت نگير 

روز 27باران سحرگاه 70

دعای معراج به نیت ت خواندم امیدوارم بحق پهلوی شکسته حضرت فاطمه زهرا ودل سوخته حضرت زینب خدا هرحاجتی که دردل داری ترا حاجت روا کند دلت شاد ولبت خندان کند وهمیشه شاد وخوشبخت وموفق وپیروز باشی وهرگز غم وغصه در دل وزندگی ت نقش نداشته باشه آمین آمین

خدایا بده حاجت همه را الهی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
منم هستم 

ان شالله حاجت روا شی عزیزم . آمین یا رب العالمین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

روز 28آراگوناث

دعای معراج به نیت ت خوندم انشالله به حق آقا امام رضا وآقاامام جوادوموسی ابن جعفرباب الحوایج که خدا حاجت روات کنه وخوشبختی وموفقیت ودلخوشی بهت اعطا کند  توزندگی پشت دربسته نمانی ولبت خندون ودلت شاد واخلاق تقوا داشته باشی وامیدت هرگز ناامید نشه آمین آمین

خدایا بده حاجت همه رو الهی آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
سلام من میخوام شرکت کنم اما سوال دارم اینکه آیا وقت و ساعت خاصی داره و یا تعداد خاصی لطفا کامل توضیح ...

عزیزم ان شا الله حاجت روا شی . بهترین چیزها نصیب و قسمتت شه. آمین یا رب العالمین

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
روز 27باران سحرگاه 70 دعای معراج به نیت ت خواندم امیدوارم بحق پهلوی شکسته حضرت فاطمه زهرا ودل سوخته ...

خیلی ممنون از دعاتون امروز صبح بی بی چکزدم منفی بود خیلی دلم شکست 

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی
خیلی ممنون از دعاتون امروز صبح بی بی چکزدم منفی بود خیلی دلم شکست 

عزیزم 😭😭😭

حال و هوای بی بی منفی رو میفهمم اما امیدتو از دست نده . من ای یو ای منفی هم داشتم اما یه جورایی ته دلم میگه خدا یه روزی بهم بچه میده. پس ادامه بده مسیرتو

عزیزم 😭😭😭 حال و هوای بی بی منفی رو میفهمم اما امیدتو از دست نده . من ای یو ای منفی هم داشتم اما ...

من صبح زدم یه هط بود تا یه خط شد انداهتم جلوی اینه یاعت ۱۱ اینا رفتم دیدم دیدم دو خطه شده خط دوم خیلی کمرنگه اما معلومه الان رفتمازمایش تو رو خدا برام دعا کنید. نمیدونم کی هاله انداخت 

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی