2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6515 بازدید | 523 پست
وای خدای من باورم نمی شه که شما یه زن رو فقط کنار یک مرد تعریف می کنی، و فقط به وابسته بودن زن اعتقا ...

متاسفانه تفکر دیرپاییه که خیلی زمان لازم داره تا از بین بره که زن زیرمجموعه مرد تعریف میشه و همه جا برای توجیه اون از الفاظی مثل جنس لطیف و مقام شامخ و والا و ... استفاده میشه، خیلی راه درازی مونده تا برسیم به اونجایی که خود خانمها به خودباوری برسن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=77471533]محیط زنونه باشه کار اشکال نداره [/QUOTE از توسری خوردن زن تو جامعه ما همین بس ...

من میگم کاش دانشگاه هم که میریم قاطی نباشه 

دانشگاه که من رفتم انقدر همه با هم راحت خنده و شوخی مثل زنو شوهرا کنار هم میشستن حالمو از دانشگاه هم بهم خورد هیچکس برای درس نیومده بود فقط همدیگرو میپاییدن دنبال نگاه همدیگه مانتوی تنگ 

همین درسی که هم میخوندم بزور بود محیط افتضاح 

بیرونم همین طوره

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
من خواهرم استقلال مالي هم داره دندانپزشكه  الان درامدش چندبرابر همسرشه ولي متاسفانه همسرش كلا ...

یکی از حنبه های استقلال، استقلال مالیه، استقلال عاطفی، استقلال شخصیتی و ... رو هم بهش اضافه کنید، دختری که توی محیط مردسالار بزرگ شده و همیشه وابستگی عاطفی براش تعریف شده و همیشه منتطر بود تا انتخاب بشه و هیچ گاه انتخاب نکرده و ... و ... حتی با استقلال مالی هم مستقل نخواهد بود. خیلی زمان میبره تا زنان ما به این خودباوری برسن که میتونن خودشون تصمیم گیرنده باشن

من میگم کاش دانشگاه هم که میریم قاطی نباشه  دانشگاه که من رفتم انقدر همه با هم راحت خنده و شوخ ...

آره شما نرو بذار شوهرت بره 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
خدایی تصورت از کار چیه؟؟ :))) خنده و تماس با مرد نامحرم !!!!

دیگه محیط قاطی باشه همین چیزایی اتفاق میفته کمش شوخی و خنده که من برای یه زن با وقار مناسب نمیدونم بشینه پای حرف مرد نامحرم اون بگه این بخنده دور از شخصیت زنه 

کار محیطش زنونه باشه راحت باشه منم میرم 

دیگه محیط قاطی باشه همین چیزایی اتفاق میفته کمش شوخی و خنده که من برای یه زن با وقار مناسب نمیدونم ب ...

درسته

من خودم صبح به صبح میرم ورود میزنم بعد میشینم یکی یکی مردای نامحرم میان با هرکدومشون یه ساعتی میگم می خندم و دست بهشون میزنم عصرم حقوقمو میگیرم میام خونه 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
من میگم کاش دانشگاه هم که میریم قاطی نباشه  دانشگاه که من رفتم انقدر همه با هم راحت خنده و شوخ ...

دنبال هرچیزی بری همونو بدست میاری تو به همه از بعد جنسیشون نگاه می کنی و فقط همین مورد رو بدست میاری، همکارای همسرم بهش می گفتن آره ما انقدر زن متاهل می بینیم که دوست پسر دارن و این حرفا، شوهرم گفته این موارد رو کجا می بینید که من نمی بینم، یه همکار دیگه اش که همسو با همسرمه گفت برای اینکه دنبالش نمی گردی، هر چیزی که پی اش باشی گیرت میاد، نگاه شما کاملا جنسیت زده هست و فقط هم تو اطرافیان همینو بدست میاری

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
درسته من خودم صبح به صبح میرم ورود میزنم بعد میشینم یکی یکی مردای نامحرم میان با هرکدومشون یه ساعتی ...

خسته نباشی🙂

من دانشجوی کارشناسی ارشدحقوق خصوصیم,منظورم شمانیستین ولی یکی دوموردخانم شاغل میشناسم انقدربدم اومدازشون خیلی,بعضیاشون عادت کردن به یه مردخیلی خودشون رونزدیک میکنن تویکی ازادارات دیدم یه زن به یه مردکه همکارش هم نیست بغل ادارشون کارمندهست وچندباری دیده بهش میگه سلام خوبی؟یه جوری حرف میزدانگارداشت بادوستش حرف میزد,میگفت بهت پیام دادم فرداصبح منم برداری,به نظرتون همسراین آقاپیام اون خانوم روتوگوشی همسرش ببینه ناراحت نمیشه این کیه که داره باهات صمیمی حرف میزنه؟این اسمش به نظرتون روشن فکریه؟یاچندموردمثل اون تویکی ازمدارس تدریس میکردم دیدم 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
دنبال هرچیزی بری همونو بدست میاری تو به همه از بعد جنسیشون نگاه می کنی و فقط همین مورد رو بدست میاری ...

میدونین چیه,بعضی ازمردادروازحضورهمسران وپدران وبرادران دوستای محترم تاپیک خیلی بی جنبه ان وزن روازبعدجنسی نگاه میکنن,واسه همین خیلی خانومااینجوری فکرمیکنن برعکس فکرنکنیم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
دنبال هرچیزی بری همونو بدست میاری تو به همه از بعد جنسیشون نگاه می کنی و فقط همین مورد رو بدست میاری ...

خوب مگه بعد جنسی وجود نداره تو دانشگاه همه یعنی تمرکزشون فقط درسه؟

تو کلاس ما تنها کسی که تمرکزش درس بود من بودم محض اطلاع شاگرد الف هم بودم😏

منتها محیط کلاس و دانشگاه افتضاح بود 

بقیه دانشگاه ها از مال ما فجیع تر بودن اینم محض اطلاع 

یکاری کرده بودن که محیط کلاس بجز درس باشه

شاید شما قدیم دانشگاه رفتی از وضع الان خبر نداری حق داری