2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6515 بازدید | 523 پست
من دانشجوی کارشناسی ارشدحقوق خصوصیم,منظورم شمانیستین ولی یکی دوموردخانم شاغل میشناسم انقدربدم اومداز ...

روابط دوستانه با یک مرد یعنی اشکال داره و دلیل بر هرزه بودن یک زنه؟

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
از ۲۱ تا ۲۸ سالگی دوست بودی خوب گناه کبیره بوده به اونجاش فکر کردی ازدواجم که هر کی دوست داشته باشه ...

دوست خوب ظاهرا باید یه سر به گناهای کبیره بزنی .چون دوستی دختر و پسر جز گناهای کبیره نیست !

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روابط دوستانه باصمیمی بودن خیلی متفاوته دوست من,ماهمیشه افرادنزدیکمون رواول شخص مفردخطاب میکنیم حتی تومحیط کاری هم باهمکارخانوم میگیم شمانمیگیم تو,چه برسه به یه مردکه کارمندیه اداره دیگه ست وچندبار دیدیم,مابه برادرشوهروپدرشوهرمون نمیگیم خوبی میگیم خوبین

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
دوست خوب ظاهرا باید یه سر به گناهای کبیره بزنی .چون دوستی دختر و پسر جز گناهای کبیره نیست !

مذهبت شیعست 

اگه سنی و یا وهابی هستی کاری ندارم باهات

دین اسلام اصلا دوستی رو هرزگی میدونه گلم 

السلام علیک یا اباصالح مهدی⚘السلام علیک یا صاحب الزمان⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
مذهبت شیعست  اگه سنی و یا وهابی هستی کاری ندارم باهات دین اسلام اصلا دوستی رو هرزگی میدونه گل ...

دقت نکردی .گفتم گناه کبیره نیست !

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....
من دانشجوی کارشناسی ارشدحقوق خصوصیم,منظورم شمانیستین ولی یکی دوموردخانم شاغل میشناسم انقدربدم اومداز ...

دوست خوب من آدما خودشون حدود خودشون رو تعریف میکنن، ما تو رابطه همه ادما نیستیم و نمیتونیم همع رو قضاوت کنیم، والا من حدودا یازده ساله که دارم کار میکنم، کارم هم در حوزه راهسازیه و نتیجتا بیشتر با اقایون همکارم ولی تا به حال روابط نا متعارف بین همکارام ندیدم، نمیگم نیست، هست ولی قابل تعمیم نیست

اشکال داده خیلی هم زیاد هرزه بودن نیست ولی پره از اشکال و گناه

دوست خوب من آدما خودشون حدود خودشون رو تعریف میکنن، ما تو رابطه همه ادما نیستیم و نمیتونیم همع رو قض ...

بله من درموردهمه قضاوت نکردم,همسراون خانوم بهش اعتمادکرده فرستاده سرکارنبایدسواستفاده کنه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
بله من درموردهمه قضاوت نکردم,همسراون خانوم بهش اعتمادکرده فرستاده سرکارنبایدسواستفاده کنه

همین جمله ات داغونم کرد که شوهرش فرستاده سر کار، یعنی بهش اجازه داده بره سر کار، من هم روابط نا متعارف دیدم اما دلیل بر این نمی شه که همه اینجوری باشن

روابط دوستانه باصمیمی بودن خیلی متفاوته دوست من,ماهمیشه افرادنزدیکمون رواول شخص مفردخطاب میکنیم حتی ...

بله پدر شوهر که حالا محرمه نباید صمیمی بشی 

چه برسته با مرد غریبه بگی بخندی به اسم کوچیک صدا بزنی اینا همش تاثیر ماهوارس قبح شوخی با نامحرم اونقدر اورده پایین که ما فکر میکنیم اصلا اشتباه نیست

هست 

برو یه سرچ کن .با منبع بیا 😏

اگر با منبع نیومدی ریپلایم نکن .چون معلومه بحث باهات فایده نداره !ضمنا گناه با گناه کبیره فرق داره .اول یاد بگیریم بعد فتوا بدیم !

باز هم میگم قضاوت نکنید، شما میدونید اون خانم در ارتباطش با دیگران چجوریه؟ شما میدونید همسرش از نحوه رابطش با بقیه خبر داره یا نه؟ بعد هم من با همین جمله شما مشکل دارم، همسرش بهش اعتماد کرده فرستادش سر کار؟ این یعنی همسرش هر لحطه که بخواد میتونه دیگه نفرستدش سر کار و این همون چیزیه که من دلم ازش خونه، میگم استقلال منطورم همینههههه

بله پدر شوهر که حالا محرمه نباید صمیمی بشی  چه برسته با مرد غریبه بگی بخندی به اسم کوچیک صدا ب ...

می گم دقیقا چیزی که دنبالش باشیو بدست میاری دیگه، تو ماهواره هم فقط دنبال رواط زن و مرد می گردی، کلا ذهنت حول همین محور می گرده

عزیزم میشه بحث رو مدهبی نکنی، من کلی خودسانسوری میکنم که این وسط راجع به دین و مذهب چیزی نگم 

من از اول همش دارم همین تلاشو می کنم اما بهم فشار اومد، الان پاکش می کنم